Redactia.ro
Home » Știri » Anamaria Prodan a dezvăluit gestul făcut de Laurențiu Reghecampf înainte să divorțeze. „După două zile a plecat cu…”

Anamaria Prodan a dezvăluit gestul făcut de Laurențiu Reghecampf înainte să divorțeze. „După două zile a plecat cu…”

Anamaria Prodan a fost invitată recent în cadrul podcastului de pe Youtube al lui Codin Maticiuc, unde a vorbit pentru ultima oară despre căsnicia sa cu Laurențiu Reghecampf. Cu sinceritate, a povestit cum au fost ultimii ani de căsnicie pentru ea, dar și ce gest a făcut antrenorul înainte să divorțeze.

Anamaria Prodan a dezvăluit gestul făcut de Laurențiu Reghecampf înainte să divorțeze

Anamaria Prodan a trecut în ultima jumătate de an printr-o perioadă dificilă a vieții sale, după ce căsnicia cu Laurențiu Reghecampf a ajuns la final. Cei doi au fost considerați mereu de publicul din țara noastră o familie model, atât pentru realizările lor pe plan profesional, cât și pentru dragostea și dedicarea cu care și-au educat și crescut cei patru copii.

În timp ce impresara încerca să salveze imaginea familiei sale în mediul public, soțul său era pregătit să renunțe la mariajul lor și să divorțeze. Anamaria a mărturisit că a încercat până în ultimul moment să-și salveze căsnicia, continuând să aibă încrede în bărbatul lângă care a construit viața minunată de care se bucură acum.

Eforturile sale au fost însă în zadar, iar după ce antrenorul și-a făcut publică relația extraconjugală, Anamaria Prodan a decis să vorbească deschis despre greșelile sale. A mărturisit că l-a iertat și l-a crezut până în ultima clipă, cu toate că a avut suficiente motive să-și piardă încrederea în el.

„Am toate discuțiile de la el, uite ce scrie aici, e adresa domnișoarei. Ce este asta? Este un link cu divorț, îl învăța cum să divorțeze, că el tot îi spunea: ‘E pandemie, nu se poate divorța acum. Sunt de la Reghe, redirecționate toate.”

„Eu l-am crezut pe bărbatul meu până acum la nuntă, pe 1 iunie. Pe 1 iunie, eu îl credeam când spunea că a terminat cu… Că ea l-ar fi șantajat și așa mai departe.Dacă omul a venit și mi-a spus: <<Iartă-mă, ești îngerul meu, dacă nu erai tu, eu nu eram, te rog, iartă-mă! Am greșit, am găsit-o pe asta prin bar>>. Gata, hai să fim fericiți! Hai sa trecem peste.

Ce a făcut Laurențiu Reghecampf după ce a fost iertat de Anamaria Prodan

Chiar și după ce a fost primit înapoi de familia sa, Laurențiu Reghecampf se pare că nu a renunțat la intenția lui de a-și construi o viață nouă. După acest episod emoționant, a plecat de acasă, luând cu el și două dintre ceasurile valoroase pe care le avea.

Anamaria Prodan a fost deranjată de acest gest, mai ales că antrenorul nu a păstrat respectivele accesorii, și le-a vândut.

Eu am chemat copiii și am stat toți într-o cameră și le-am zis: „Din acest moment, mami cu tati pleacă la drum împreună, cu voi alături. Am închis ușa asta de nenorociri și din acest moment dacă vă mai aud că puneți întrebări sau mai există […] Reghe ne-a strâns pe toți la piept și după două zile a plecat cu două ceasuri, cele mai valoroase, și le-a vândut!”, a dezvăluit Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: