Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan a făcut anunțul. A fost găsit cel care a publicat pozele cu ea goală

Anamaria Prodan a făcut anunțul. A fost găsit cel care a publicat pozele cu ea goală

Anamaria Prodan, surprinsă în ipostaze incendiare

De câteva zile circulă în spațiul public o serie de poze incendiare cu Anamaria Prodan nud. Toată lumea a rămas șocată la vederea acestor poze și impresara a declarat că cel ce a făcut acest lucru va plăti. Iată că într-un timp foarte scurt  făptașul a fost găsit și va răspunde in fața legii.

Anamaria Prodan l-a găsit pe cel care a încercat să o defăimeze

În cursul acestei săptămâni presa a sărit în aer. Imagini cu Anamaria Prodan goală pușcă au început să circule necontenit pe internet. Toată lumea a rămas șocată la vederea imaginilor. La acel moment impresara a declarat că pozele sunt reale și că i-au fost trimise exclusiv lui Laurențiu Reghecampf, probând cele spune prin imagini cu conversația lor.

Acum, la câteva zile distanță, Anamaria Prodan a declarat că s-a aflat cine ar fi fost cel care a încercat să îi facă rău și să îi păteze imaginea. Ea nu a dat multe detalii. A precizat că acest om are legătură cu echipa de fotbal Steaua și că Poliția va face toate demersurile necesare pentru a răspunde în fața legii pentru ceea ce a făcut.

Eu deja ştiu cine a dat aceste fotografii. Ştiu cum au ajuns în presă, ştiu cine le-a distribuit. Ştiu că sunt venite şi din partea respectivă, din galeria Stelei. Ştiu cum au ajuns acolo. Nu-i niciun fel de problemă, avocaţii mei deja s-au ocupat, la Poliţie a fost totul aranjat, şi povestit, şi scris. Nu-i niciun fel de problemă. În cel mai scurt timp, cine a dat aceste fotografii şi cine le-a luat din mail-ul soţului meu, va plăti. Nu-i niciun fel de problemă! În timp foarte, foarte scurt.„, a spus Anamaria Prodan pentru click.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: