Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan a făcut furori într-un mall din Dubai. La ce accesoriu nu a renunțat

Anamaria Prodan a făcut furori într-un mall din Dubai. La ce accesoriu nu a renunțat

GALERIE FOTO (3) Dieta Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a făcut furori într-un mall din Dubai. Soția lui Laurențiu Reghecampf este una dintre cele mai apreciate femei din România. De asemenea, Anamaria Prodan știe cum să atragă atenția, mai ales prin stilul vestimentar. Recent, blondina a făcut furori într-un mall din Dubai.

Anamaria Prodan a făcut furori într-un mall din Dubai. La ce accesoriu nu a renunțat

Anamaria Prodan a făcut furori într-un mall din Dubai. Impresara este una dintre cele mai apreciate femei din România, iar în ciuda faptului că mama ei a fost o artistă cunoscută, Anamaria Prodan a reușit să-și croiască singură o carieră. Recent, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au împlinit 15 ani de căsătorie, motiv pentru care și-au reînnoit jurămintele. Impresara a purtat o rochie incredibil de frumoasă, dar aceasta nu are ținute impecabile doar la anumite evenimente.

Fie că este vorba despre o nuntă, botez, întâlnire de afaceri sau o simplă ieșire în mall, Anamaria Prodan le dă clasă tuturor în ceea ce privește vestimentația. În urmă cu o zi, blondina a mers într-un mall din Dubai. Vedeta a îmbrăcat o salopetă cu imprimeu floral, o geantă roșie Hermes, bijuterii de sute de mii de euro dar și nelipsitul accesoriu pe care nu lipsește niciodată, masca de protecție. Ei bine, aceasta a fost cea care a atras atenția celor din jur. Anamaria Prodan a optat pentru o mască de protecție suflată cu aur.

Anamaria Prodan la mall

Anamaria Prodan și Reghe, 15 ani de căsătorie

În urmă cu câteva zile, Anamaria Prodan și Reghe și-au reînnoit jurămintele. Marele eveniment a avut loc la biserica din Snagov, unde au impresionat amândoi cu ținutele lor. Vedeta a ales o rochie negară, dar și un buchet minunat de bujori albi. De asemenea, impresara a avut o coafură incredibilă. Pe de altă parte, soțul ei a ales un costum pe măsură. „15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire și împlinire mi-ai adus tu, soțul meu se vis! Te iubesc fără limită! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o simt față de tine… nu are limită! Nu există ceva mai frumos decât tine …ești iubirea vieții mele! Nici viața nu este peste tine … ești mai frumos decât un răsărit de soare, ești mai frumos decât un vis frumos ….Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi te-a adus în viață!”, a fost mesajul Anamariei Prodan pentru soțul ei, Laurențiu Reghecampf.

Reghe si Anamaria si-au reinnoit juramintele

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit la Las Vegas, iar nunta a fost una incendiară. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când el avea aproape 18 ani, iar ea 21 de ani, dar atunci nu a fost nimic între ei. Ana s-a căsătorit cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu cu care are două fete, Rebeca și Sarah. Laurențiu era și el căsătorit, având un copil pe nume Luca.

Ana și Reghe s-au reîntâlnit după ani buni și a fost dragoste la prima vedere. Ana și Laurențiu au făcut o nuntă ca în povești în Las Vegas, iar după câteva luni a venit pe lume Laurențiu Jr. „Ne-am cunoscut la Hotel Intercontinental. El era în cantonament cu echipa naţională şi ieşeau la plimbare, iar eu treceam pe lângă hotel. Ne ştiam din lumea fotbalului şi ne-am oprit să vorbim. Aşa a început relaţia noastră. El era foarte tânăr, avea 17 ani şi jumătate şi a durat ceva. Legătura a fost scurtă şi foarte frumoasă, dar eu nu-mi doream căsătorie, consideram că e prea devreme pentru un asemenea pas, şi atunci drumurile noastre s-au separat.Ne-am văzut de viaţă, ne-am căsătorit fiecare mai târziu, eu în America, el a plecat în Germania, şi ne-am întâlnit după 13 ani. Au fost nişte lucruri neterminate, iar în viaţă trebuie să închei tot ce începi”, povestea Anamaria Prodan într-un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: