Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan a lansat un parfum la dorința Ionelei Prodan. La ce preț se poate achiziționa: „Am zis să fac eu unul de top”

Anamaria Prodan a lansat un parfum la dorința Ionelei Prodan. La ce preț se poate achiziționa: „Am zis să fac eu unul de top”

GALERIE FOTO (3)

După afacerea cu criptomonede,, dar și implicarea pe care a avut-o în show-ul TV despre viața ei, acum, Anamaria Prodan vine cu un nou proiect dedicat mamei ei.

Anamaria Prodan a lansat un parfum la dorința Ionelei Prodan

Aceasta a promis ca va îndeplini toate dorințele pe care le avea regretata ei mamă și pe care nu a reușit să le materializeze. Ionela Prodan, interpretă de muzică popular s-a stins din viață acum patru ani, pe 16 aprilie 2018 după o luptă cu o boală grea.

Cea mai nouă investiție pe care a făcut-o are la bază dorința mamei ei de a produce un parfum. Ea spune că mama ei a încercat dar nu i-a prins. Acum încearcă și ea prin colaborarea cu parfumeria „Lelas”. Parfumul îi poartă numele impresarei.

Ea dorește nespus să realizeze toate dorințele pe care mama ei le avea. Momentan a bifat două, cartea pe care Ana a lansat-o și parfumul tocmai apărut pe piață.  Vrea să lanseze și un vin, deoarece era pe lista memei ei, dar și un restaurant:

„Am îndeplinit multe dintre dorințele ei. Carte, și a mea și a ei, parfumul acum, și ea a avut, dar pe vremea aceea nu a prins. Încă nu am făcut lansarea oficială a parfumului, este ceva high class, pentru că întotdeauna am făcut totul perfect. Nu știu câte cărți sunt de calitatea cărții mele, nu știu câte parfumuri sunt de calitatea a ceea ce am scos.

Sticla este o operă de artă, este încrustrată în ceramică. Mai am de făcut vinul, pentru că ea și-a dorit foarte mult acest lucru. Ea bea vin sec, roșu… Voi face un Merlot, dar voi face și unul alb și unul dulce cu numele ei, mie așa îmi plac vinurile, dulci.

Voi deschide un restaurant, unul regal, boieresc, cum voia ea”, a dezvăluit Anamaria Prodan pentru Fanatik.

La ce preț se poate achiziționa parfumul lansat de Anamaria Prodan

Parfumul lansat, zilele trecute poate fi achiziționat la prețul de 750 de lei.

„A fost dorința mamei mele. Ea a încercat să facă un parfum al ei acum foarte mulți an și nu a prins fabulos, aşa că am zis să fac eu unul de top. Am nişte prieteni foarte buni în Turcia, la o companie cosmetică, iar reprezentatul pe România mi-a propus o astfel de colaborare și am decis sa fac un parfum cu iz arăbesc, gen oriental, atât pentru bărbați, cât pentru femei.

Am stat opt luni împreuna cu echipa, până am ales mirosul. Sunt foarte pretențioasă, am dorit să fie ceva aparte. Am vrut să aibă ulei ca sa persiste mirosul, am vrut ca ambalajul să fie diferit și pe gustul meu, la o calitate extraordinară”, a declarat Anamaria Prodan pentru click.ro.

„E absolut spectaculos, gravat manual, din ceramică. Eu de opt luni îl am în geantă și doar cu el mă dau. Familia mea și prietenii mei la fel, se dau toţi cu Prodan”, a mai adăugat ea

Sursa Foto: Fanatik
Sursa Foto: Fanatik
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: