Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan a lăsat totul la vedere. Poza care a lăsat mască pe toată lumea

Anamaria Prodan a lăsat totul la vedere. Poza care a lăsat mască pe toată lumea

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf încă se află în centrul atenției. Sexy impresara nu se sfiește să transmită mesaje cu subînțeles prin postările sale de pe rețelele sociale. A luat prin surprindere pe toată lumea cu ultima sa fotografie publicată.

Anamaria Prodan, apariție care îți taie suflarea

Anamaria Prodan este o femeie care arată ca o puștoaică de 20 de ani. Impresara se menține într-o formă de invidiat și nu se sfiește să arate asta. Ultima sa postare a crescut temperaturile în termometre. Anamaria Prodan a publicat o imagine în care este intr-o lenjerie intimă de tip plasă în timp ce schimbă un bec. O miscare mai la stânga și i se vedea tot impresarei.

Anamaria a vrut să sublinieze că nu se dă la o parte față de munca din casă pe care ar trebui să o facă un bărbat. Ba mai mult ea o poate face fiind și o bombă sexy. ”Eu sunt bărbatul în casă.’‘, a scris Anamaria Prodan în dreptul imaginii.

Laurențiu Reghecampf, din nou tată de băiat

Laurențiu Reghecampf este cu siguranță în culmea fericirii. Conform surselor cancan.ro, iubita sa este însărcinată în 12 săptămâni și a aflat deja sexul bebelușului. Laurențiu Reghecampf va fi din nou tată de băiat.

Iubita sa ar urma să nască în anul care vine, mai precis în luna mai, aproximativ între zilele de 15-20. La un calcul simplu, zodia viitorului copil al lui Laurențiu va fi zodia taur, exact ca și părinții antrenorului.

Potrivit zvonurilor apropiaților sunt șanse de 80% ca bebelușul din pântecul iubitei sale să fie băiat, întocmai cum Laurențiu Reghecampf și-a dorit. Științific vorbind, medicii se vor putea pronunța cu o precizie de 100%, abia după efectuarea testul ADN pe baza celulelor prelevate din sângele matern.

Acest lucru este preconizat peste câteva zile, mai exact vineri! Rămâne ca cei doi să se hotărască și asupra numelui, căci, deocamdată, încă sunt indeciși.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: