Redactia.ro
Home » Știri » Anamaria Prodan a luat foc din nou! Mesajul șocant al impresarei pentru cei care îl asociază pe Reghecampf cu numele altor femei: “Se vor ruga la Dumnezeu să îi ia mai repede”

Anamaria Prodan a luat foc din nou! Mesajul șocant al impresarei pentru cei care îl asociază pe Reghecampf cu numele altor femei: “Se vor ruga la Dumnezeu să îi ia mai repede”

Anamaria Prodan răbufnește din nou. Impresara le-a transmis un mesaj șocant celor care îl mai asociază pe soțul ei Laurențiu Reghecampf cu numele altor femei.

Anamaria Prodan a revenit pe rețelele de socializare cu un mesaj extrem de șocant, de această dată. Impresara susținem că relația cu Laurențiu Reghecampf lucrurile merg bine, iar în același timp transmite un mesaj extrem de șocant către cei care mai asociază numele soțului ei cu cel al altor femei.

Anamaria Prodan, mesaj șocant: “Se vor ruga la Dumnezeu să îi ia”

Anamaria Prodan a transmis, pe curând, pe Instagram, un mesaj extrem de șocant, la adresa celor care vorbesc despre presupusul divorț de Laurențiu Reghecampf.

“😜😜😜🤣🤣🤣 hai ma 🙂 cine isi bate Joc așa rău de voi ???🤣🤣🤣 cine îmi da mie ultimatum 🤣🤣🤣? Cine îmi face mie “împărțeli”🤣🤣🤣? ALOOO. MAGAZIA!!! “Domnilor “ jurnaliști !!! Ne facem si noi meseria ??? Sau inventam știri venite din “ surse de la prieteni de familie “🤣🤣🤣Șefii sau patronii Publicațiilor nu văd ce penibile sunt știrile ? Pai așa ma cunoașteti voi? Sa mi împartă cineva averea??? Oricine este el? 🤣🤣🤣”

Anamaria Reghecampf a subliniat, din nou, că toate zvonurile legate de despărțirea de Reghecampf nu sunt adevărate.

“Dragilor m am distrat pana acum cu știrile astea ! Dar ghinion … nu s adevărate. Sa Simplificăm zic ! Vb cu soțul meu Reghecampf! vedeți dacă va confirma “împărțeala “🤣întrebați l cine face “ împărțeala”🤣întrebați dacă are amante? Întrebați l pe soțul meu Reghecampf dacă iese sau are legături cu prostituate din Dubai din Romania din America … 🤣Întrebați l pe soțul meu dacă a plănuit divorțuri 🤣🤣🤣, întrebați l pe soțul meu Reghecampf dacă își înjură familia sau o vorbește “ORIBIL “ in oraș 🤣, întrebați l pe soțul meu Reghecampf dacă “a furat” banii copiilor ca sa achiziționeze case, multe mașini , bijuterii tot ce ați aberat ,business uri, întrebați l pe soțul meu Reghecampf dacă familia noastră a rămas pe drumuri , săracă , datorită transferurilor făcute din conturile familiei către prostituate 🤣🤣🤣 Ce ați mai scris ia sa vedem ??? Deci sa va ajut puțin eu – divorț plănuit … pai de ce intram in biserica sa sărbătorim 15 ani de casnicie ? Ia sa mi răspundeți? 🤣 avere transferata prostituatelor – pai eu murisem ? Repet ! Eu murisem si REGHECAMPF ERA UN GOLAN SA SI LASE FAMILIA PE DRUMURI ???”, a mai scris Anamaria Prodan.

„REGHECAMPF A AJUNS BĂTAIA DE JOC A ROMÂNIEI ? Ii asociați numele lângă femei de acest nivel ? (…) Am întrebat in oraș cine s fetele si m am uitat pe net …. Mama mea 🙈. Cum sa i asociați numele sotului meu cu asemenea nume si fapte ! Cum facem ?”, este semnalul de alarmă tras de impresară.

Cât despre acele persoane care i-au făcut rău, impresara susține că nu se va răzbuna, ci că acestea vor fi pedepsite de Dumnezeu.

Anamaria Prodan a mai precizat că va continua să își trăiască povesta de dragoste alături de Laurențiu Reghecampf, susținând că familia este pe primul loc.

“Acționăm in judecată ? Sau Terminați cu nenorocirile ? Copiii mei de vis merita așa ceva 😡? Eu merit după atâția ani așa ceva ??? 😡 cât sa va las ? Rușine aveți ? 😡 Hai sa închidem gunoaiele acestea de știri ! Am sa va spun ceva si am închis ! DACĂ CINEVA ÎȘI PERMITEA SA FACĂ AȘA CEVA COPIILOR MEI , SA ATENTEZE LA AVEREA LOR , SA SI BATA JOC DE IMAGINEA LOR , DE NUMELE LOR , DE DEMNITATEA SI MÂNDRIA LOR SAU A MEA , DE MUNCA CUMPLIT DE GREA A NOASTRĂ , ORICINE ESTE SI ORICUM ÎL CHEAMĂ , ORICE PRIETENI “ SUS PUȘI “ SUB JURMANT VA SPUN CA SE VOR RUGA SECUNDA DE SECUNDA LA DUMNEZEU SA II IA REPEDE LA EL SA NU MA UIT CĂTRE EI EU ! PT CA NU ATING PE NIMENI. DOAR MA UIT , MA ROG LA DUMNEZEU SI ATAT. FINALUL ÎL VEDEM IMPREUNA PT CA ORICE L AM RUGAT PE DUMNEZEU , MI A FĂCUT DREPTATE ! LUAȚI MÂINILE DE PE REGHECAMPF SI DE PE FAMILIA MEA CĂCI SE VA ALEGE PRAFUL DE CINE NE FACE RAU!!! ASTA E PEDEAPSA LUI DUMNEZEU CÂND MA ROG EU ! “, este o parte din mesajul șocant transmis de Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: