Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan a organizat parastasul mamei sale. Ce conțin pachetele pe care le dă de pomană

Anamaria Prodan a organizat parastasul mamei sale. Ce conțin pachetele pe care le dă de pomană

GALERIE FOTO (3) Anamaria Prodan a organizat parastasul mamei sale

Anamaria Prodan a organizat parastasul mamei sale. La patru ani de la moartea Ionelei Prodan, Anamaria Prodan nu a ținut cont de nimic și a împărțit pachete pentru a le da de pomană. Impresara a făcut 24 de pachete și a mers la mormântul mamei sale pentru ca preotul să le sfințească.

Anamaria Prodan a organizat parastasul mamei sale. Ce conțin pachetele pe care le dă de pomană

Ionela Prodan a fost una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară din România. Artista s-a stins din viață pe 16 aprilie 2018. Fiica ei, Anamaria Prodan a avut o relație apropiată cu mama sa, iar moartea s-a i-a cauzat multă suferință. La patru ani de la moartea sa, impresara a organizat un parastas la mormântul mamei sale. Vedeta a făcut 24 de pachete pe care le-a dus la biserică pentru a fi citite de preot. Anamaria Prodan a venit în această dimineață la primele ore ale zilei la mormântul Ionelei Prodan, de la cimitirul Bellu. Însoțită de câțiva prieteni, impresara a adus mai multe pachete pe care le va da de pomană.

La mormântul regretatei artiste s-a făcut o slujbă pentru sufletul acesteia, iar preotul a sfințit pachetele cu mâncare. Deoarece Ionela Prodan a murit în perioada postului Paștelui, pachetele conțin mâncare de post. În pachetele de pomană Anamaria Prodan a pus humus, măsline, pateu de post, zacuscă, ness, dulceață, sarmale de post, prăjituri de post, negresă, cornulețe de post, alune, colivă, desert din soia și avocado. Pentru fiecare pachet, impresara a plătit suma de 200 de lei, mai exact, Anamaria Prodan a scos din buzunar suma de 4800 de lei.

Anamaria Prodan a oferit și câteva declarații de la mormântul mamei sale, potrivit spynews.ro. Vedeta a spus că simte tot timpul că mama ei este aproape de ea. Impresara a încercat să respecte toate tradițiile și să îi facă toate cele. De asemenea, aceasta a decis să îi lanseze parfumul și să deschidă un restaurant. Moartea mamei sale reprezintă cea mai mare dramă pentru Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, in lacrimi la mormântul mamei sale

Anamaria Prodan nu poate trece peste moartea mamei sale. Vedeta susține că Ionela Prodan este întotdeauna aproape de ea. Anamaria Prodan vrea să îi îndeplinească toate dorințele mamei ei. Vedeta a mărturisit că moartea mamei ei a afectat-o și că și-a dat seama care sunt oamenii cu adevărat importanți din viața ei. „Și cartea, televiziunea și parfumul. Eu vreau să îndeplinesc tot ce își dorea ea. A mai rămas de făcut un restaurant luxos, domnesc, voia să aibă vinul ei”, a spus Anamaria Prodan în cadrul emisiunii Showbiz Report.

Anamaria Prodan a spus că Ionela Prodan avea un caiet cu toate datoriile pe care oamenii le avea la ea, iar Laurențiu Reghecampf avea cele mai mari datorii. Fosta prezentatoare TV a declarat că îndepărtarea de Reghe a venit chiar în perioada în care vedeta incerca sa își salveze mama. „Exact în perioada când Reghecampf trebuia să fie alături de mine, am plecat cu mama să o fac bine, mama mea se învârtește în mormânt, îl iubea atât de mult. El nu a mai venit din Emirate, a venit la înmormântare și de atunci a luat-o pe drumurile lui.Eu nu vedeam că îl iubeam atât de mult. El avea o viață cumplită și dublă, înjurat de amantă și umilit”, a povestit Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: