Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan a răbufnit, din nou. Mesajulul fără reținere postat pe Internet: „Raiciu și Bilcon care se bat pe Reghe”

Anamaria Prodan a răbufnit, din nou. Mesajulul fără reținere postat pe Internet: „Raiciu și Bilcon care se bat pe Reghe”

Anamaria Prodan a răbufnit, din nou

Anamaria Prodan a răbufnit, din nou. Căsnicia Anamariei Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost pusă sub semnul întrebării în ultima lună, iar acest lucru a determinat-o pe impresară să facă numeroase declarații. Recent, vedeta a postat un mesaj acid pe rețelele de socializare în care critică un articol scris despre relația celor doi, dar și despre presupusele amante ale lui Reghe.

Anamaria Prodan a răbufnit, din nou. Mesajulul fără reținere postat pe Internet: „Raiciu și Bilcon care se bat pe Reghe”

Anamaria Prodan a răbufnit, din nou. Impresara și Laurențiu Reghecampf și-au unit destinele în urmă cu 16 ani, fiecare venind în această nouă relație după câte o altă căsnicie eșuată. Cei doi și-au construit o familie minunată și cariere de succes. În ultima perioadă s-a zvonit că Anamaria Prodan și Reghe ar divorța. La un moment dat, antrenorul chiar a declarat că divorțează de impresară, dar Anamaria a negat această informație.

Mai mult, s-a scris în presă că Reghe ar avea o amantă de 8 ani. Recent, vedeta a postat un nou mesaj pe rețelele de socializare, criticând un articol din presă. Blondina le-a ironizat Florentina Raiciu și pe Corina Bilcon, presupusele amante ale lui Reghe. „CE NEBUNIE😍😀CINE VA SPUNE TOATE PROSTIILE ASTEA ? Ce avocați aveți de scrieți prostiile astea 😅puneți mana sa verificați nu va faceți de ras 😚. Ați scris 300 materiale ! Unde merg după mine toată lumea. ! Femeile lui REGHE! De asta nu infloreste Romania ca nu le găsim dar vorbim!
1.Raiciu ??salon?? Masina ? casa? Dovezi ??? Nope 2.Corina Bitcoin … sau cum DUMNEZEU O MAI CHEAMĂ SI PE ASTA … Gura de aur cică o striga toți !Asta daca are nume de moneda … este VIRTUALĂ. NU? Cum este si moneda!”, a scris vedeta pe Instagram.

De asemenea, Anamaria Prodan a spus că vrea dovezi care să arate că Reghe are o relația cu „vânzătoarea de plăceri”. „Zilnic alte GHENE CARE SE LAUDA SA SE BAT PT REGHE. ! DECI VĂD CA NU TERMINAM SUBIECTUL SECOLULUI. PAI DACĂ VREȚI SA VB. FACEM AȘA. ! VREAU DOVEZI CA SOȚUL MEU ARE LEGĂTURI CU VÂNZĂTOARE DE PLĂCERI ! Eu stau si ma uit la toată presa . Am tot Vb. Am tot declarat ! REGHECAMPF ARE O MÂNDRIE IEȘITĂ DIN COMUN NU SE uita la suzete de genul acesta…RAICIU SI BILCOIN CARE SA BAT PE REGHE …DOVEZI !”, a mai spui Anamaria Reghecampf.

Anamaria Prodan spune clar că nu divorțează

Anamaria Prodan a spus lucrurilor pe nume despre presupusul divorț dintre ea și Reghe. Din nou, impresara a declarat că nu divorțează și că soțul ei nu este un bărbat de lăsat. În urmă cu o zi, vedeta s-a prezentat la sediul DNA, unde a fost citată în calitate de martor într-un dosar ce are legătură cu echipa de fotbal Rapid. ” Anamaria Prodan nu divorțează! Nu am spus că nu am bărbat de lăsat? Este matrița bărbatului perfect. Dacă cineva o să îmi facă o demonstrație că oriunde am ajuns, oriunde intru, în orice club, în orice restaurant, toată lumea spune:„Dar soțul era cu o femeie, dar soțul era cu o botoxată”, spun „Unde? Ați văzut vreo fotografie vreodată?!”, le-a spus Anamaria Prodan jurnaliștilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: