Redactia.ro
Home » Știri » Anamaria Prodan a răbufnit! Răspunsul uluitor la întrebarea dacă Reghecampf o urăște: “De ce? Că am muncit pentru el secundă cu secundă?”

Anamaria Prodan a răbufnit! Răspunsul uluitor la întrebarea dacă Reghecampf o urăște: “De ce? Că am muncit pentru el secundă cu secundă?”

În jurul cuplului Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf apar tot mai multe speculații legate de un posibil divorț. Dacă până acum a încercat să trateze cu mult calm și diplomație, se pare că impresara a ajuns la o limită a răbdării. Întrebată dacă Reghecampf o urăște, aceasta a răbufnit și a dat un răspuns uluitor!

Chiar dacă Laurențiu Reghecampf a ajuns antrenor la Universitatea Craiova, întorcându-se în țară, zvonurile privind posibilul divorț de Anamaria Prodan nu au încetat să dispară din jurului cuplului lor. A fost dezbătut inclusive faptul că Reghe nu ar fi purtat la vedere verigheta atunci când a semnat cu gruparea din Bănie.

Anamaria Prodan a ținut să aducă din nou lămuriri legate de relația cu soțul ei Laurențiu Reghecampf.

„Dacă așa ați aflat voi că stă cu amanta la Craiova, mergeți și faceți poze clare. Nu ca cele din Deltă și prezentați-le. Dacă ma înjură si îmi vorbește urât mie sau copiilor, întrebați-l pe el sau pe cine vreți. Amanta, prieteni apropiați. Eu nu mai vreau sa stau zilnic să fac sau să desfac viața lui Reghe sau a mea sau a copiilor.

Dacă Reghe face ceva, pleacă, are amante, să vă spună el. Eu, fetele și Reghe Jr. suntem toți uniți. Familie. Cine nu vrea să mai facă parte din familie e liber să facă ce vrea. Noi suntem cu capul sus. Reghecampf-Prodan și nu rupem rândurile niciodată!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru cei de la Sport.ro.

Anamaria Prodan, răspuns uluitor dat la întrebarea dacă Reghecampf o urăște: “De ce? Că am muncit pentru el?”

Anamaria Prodan și-a dorit să sublinieze că Laurențiu Reghecampf nu s-a purtat urât niciodată cu membrii din familia sa. Totodată, aceasta a subliniat și că nu are de ce să o urască.

„Dacă ma urăște? Păi de ce să mă urască? Ca am muncit pentru el secundă de secundă, pentru că măam luptat pentru el cu tot fotbalul? Că i-am creionat și, ulterior, trasat un drum perfect către performanță? Că l-am susținut necondiționat în toți acești ani? Că i-am dat totul pentru a face performanță? Că i-am dăruit cel mai frumos băiețel? Că alături de mine a crescut si amândoi am construit ceva unic fără nici un ajutor din exterior? Ar putea cineva sa ma urască?”, a mai explicat Anamaria Prodan.

Să înjure Laurențiu? Copiii? Pe mine??? Sursele astea să arate așa ceva. Un părinte își înjură copiii? Un soț își înjură nevasta? Mai ales Reghe? Niciodată!”, a adăugat aceasta.

 

Anamaria Prodan: „Deocamadată Reghe are nevastă!”

Anamaria Prodan a tranșat și subiectul presupuselor amante ale lui Laurențiu Reghecampf.

„Despre amante, modele nu vreau să mai aud. Eu am vorbit. Fiecare doarme cum își așterne. Cred ca el știe cel mai bune dacă are amante, amantă sau altceva. Deocamdată Reghe are NEVASTĂ. Asta trebuie să înțeleagă amantele. Este hilar pentru mine care m-am născut cu prea mult creier și cu prea multă abilitate cum asemenea persoane au atâta tupeu să cheme paparazzi să facă scenarii, să plece prin străinătate. Să-și pună prietenele să facă poze. Să dea ponturi pe unde mănâncă si cu cine sunt… Și vezi Doamne au apărut la TV, își cresc tariful, îngroapă familii și aduc în groapă bărbații care dorm pe ei.

M-au omorât toți cu banii investiți în astfel de femei! Le numesc așa cu toate că lângă mine e Reghe Jr. care le cataloghează trash și sunt fericită că luptă împotriva comportamentului bărbaților gen gâscă ideală. Aveți încredere că nici gura de aur, nici fata cealaltă nu pot decât… să stea în genunchi și să se roage la Dumnezeu. „, este mesajul dur al impresarei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: