Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan a renunțat la război! Sexy-impresara, declarație uluitoare despre Laurențiu Reghecampf: ”O să mă iubească toată viața”

Anamaria Prodan a renunțat la război! Sexy-impresara, declarație uluitoare despre Laurențiu Reghecampf: ”O să mă iubească toată viața”

GALERIE FOTO (2) Anamaria Prodan, detalii explozive despre divorț: „Reghe este încă însurat în acte! El și amanta vor bani de la mine”

Recent, Anamaria Prodan a făcut o declarație care a aruncat tot internetul în aer. După ce s-a judecat cu fostul soț și s-au certat la cuțite, se pare că cei doi au revenit la sentimente mai bune. Sexy-impresara anunță împăcarea anului în showbiz, dar nu așa cum și-ar fi imaginat toți.

Nimeni nu s-ar fi așteptat ca Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf să spună stop scandalului și să se împace, dar iată că asta s-a întâmplat. Cea care a dat vestea a fost chiar impresara, într-o emisiune care se difuzează pe YouTube.

Anamaria Prodan s-a împăcat cu Laurențiu Reghecampf

Împăcarea a avut loc în urmă cu ceva vreme, dar nu mai poate fi vorba vreodată despre o relație între cei doi. Deși se înțeleg destul de bine și se iubesc în continuare ca în prima zi, din păcate nu mai pot forma un cuplu.

Anamaria Prodan susține că cel mai bun lucru care i s-a întâmplat lui Laurențiu în toată această perioadă este să devină din nou tată. Acesta are un băiat alături de Corina Caciuc de care este extrem de mândru.

„Pentru el, ceea ce s-a întâmplat nu i-a adus nimic bun, decât un copil superb, să îi trăiască! Eu cunoscându-l pe Laur, căci îl cunosc mai bine decât mama lui, nimeni nu îl cunoaște mai bine și Laur pe mine la fel, se gândește cu drag întotdeauna la noi.

Așa cum era el, Laur pe mine o să mă iubească toată viața lui. După Dumnezeu, eu o să fiu pentru că alături de mine a crescut, a clădit un imperiu, a devenit cine este astăzi, la fel cum și el va rămâne pentru mine exact așa”, a declarat sexy-impresara.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au împăcat de dragul lui Bebeto

Bebeto este motivul pentru care Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă să își vorbească în acest moment. Fiul celor doi este acum un adolescent în toată regula și are nevoie de atenție din partea ambilor părinți, chiar dacă sunt divorțați.

„Eu vorbesc cu Laur pentru copii. Ne-am împăcat pentru copiii noștri, luăm decizii împreună pentru copiii noștri, copiii s-au liniștit, sunt fericiți.

Viața merge înainte. El va rămâne parte din sufletul nostru și familia noastră toată viața. Avem un copil împreună. Timpul vindecă orice rană. Când cineva rămâne blocat într-o chestie, înseamnă că are probleme cu el însuși. Timpul te face să uiți și să ierți”, a mai adăugat Anamaria.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: