Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan alături de un bărbat celebru în absența lui Reghe. Este vorba tot despre un antrenor cunoscut

Anamaria Prodan alături de un bărbat celebru în absența lui Reghe. Este vorba tot despre un antrenor cunoscut

Anamaria Prodan a recunoscut că Laurențiu Reghecampf ar putea avea o amantă: ”Mă rog la Dumnezeu în fiecare seară să-și revină. Nu vreau să divorțez”

De câteva săptămâni bune, presupusul divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ocupă prima pahină a ziarelor mondene și nu numai. După ce Lurențiu Reghecampf a fost suprins în compania amantei, „a venit rândul” ca Anamaria Prodan să se afișeze alături de un bărbat celebru. Iată alături de cine s-a fotografiat sexy impresara.

Anamaria Prodan a petrecut în compania unui antrenor celebru

Cât timp Laurențiu Reghecampf este în România și se acomodează la Craiova, Anamaria Prodan face afaceri în Emirate. Frumoasa impresară s-a fotografiat alături de un alt antrenor celebru alături de care a petrecut ore bune, conform pozelor pe care le-a publicat pe Instagram. Este vorba despre celebrul Walter Zenga. Sexy impresara a publicat mai multe fotografii cu bunul său prieten.

nou proiect în FOOTBALL cu legenda WALTER ZENGA ❤️🙏🙌„,a  scris în descriere fotografiei Anamaria Prodan.

Ce spune Anamaria Prodan despre presupusa escapadă a soțului ei

Laurențiu Reghecampf a plecat în concediu cu amanta sa și spre ghinionul său a fost suprins de paparazzi în timp ce se afla cu ea la masă. Imaginile s-au răspândit rapid pe internet și acest lucru a creat mare vâlvă. Se pare că Anamaria Prodan este foarte calmă în această privință, iar declarațiile ei au surprins pe toată lumea. Sexy impresara susține că soțul ei este plecat la o mănăstire în Grecia să se roage și este alături de fiul lui cel mare Luca. Aceasta a precizat că este plecat chiar cu mașina ei.

Soțul meu a plecat cu Luca, băiatul meu, să se roage la mânăstire. Trebuia să-l ia și pe cel mic, dar bebe a vrut să rămână în vacanță. Să nu avem discuții că-l acopăr sau ceva, vă dau ceva de la soțul meu. Normal că știam că este acolo. Da. Este mașina mea. Soțul meu merge ca mine cu mașinile familiei, când și cum vrea. La fel ca mine. Cu băiatul meu mare, Luca. Își iubește și respectă copiii enorm. Este un exemplu pentru ei și pentru noi toți. Pentru toată țara! Nici nu mă uit la poze. Soțul meu știe ce face și cu cine stă la masă. Dacă stă cu cineva la masă probabil are ceva de discutat 100%. Reghecampf este UNIC!„, a declarat Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: