Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan arată incredibil la vârsta de 49 de ani. Impresara are o siluetă de invidiat

Anamaria Prodan arată incredibil la vârsta de 49 de ani. Impresara are o siluetă de invidiat

GALERIE FOTO (2)

Anamaria Prodan trece printr-o perioadă foarte prosperă a vieții sale, iar sărbătorile de iarnă au găsit-o în Dubai. A plecat acolo însoțită de familia sa, iar împreună au petrecut clipe minunate. Atunci când nu se ocupă de afacerile sale, impresara are grijă să se relaxeze pe măsură și recent a impresionat pe toată lumea din mediul online. Se pregătea să meargă la piscină și a împărtășit cum arată corpul său în costum de baie.

Anamaria Prodan arată incredibil la vârsta de 49 de ani. Impresara are o siluetă de invidiat

La vârsta de 49 de ani, Anamaria Prodan reușește să aibă o siluetă incredibilă. De-a lungul timpului a fost acuzată că-și editează fotografiile postate în mediul online, așa că a decis să pună capăt acestor zvonuri. S-a filmat în timp ce se pregătea să meargă la piscină, iar corpul arată pur și simplu incredibil.

Imaginile au fost însoțite de un mesaj adresat celor care au criticat-o pe nedrept. Impresara se mândrește cu corpul său, mai ales că a muncit mult să ajungă la aceste rezultate.

„Pot să mă prezint așa la piscină. Ok sau nu? Și costumul de baie nou, nou totul. Oare pot să mă prezint și eu la 49 de ani așa la piscină? Hai că sunt bine, ce să mai facem… ca să nu mai fie Photoshop”, a spus Anamaria Prodan, în videoclipul postat pe contul său de Instagram.

Cum a reușit Anamaria Prodan să slăbească 15 kilograme în 15 zile

Anamaria Prodan nu a ascuns niciodată faptul că este o persoană foarte pofticioasă. Impresara mănâncă cu plăcere anumite alimente, însă în vara acestui an a decis că a venit momentul să scape de kilogramele în plus. A slăbit 15 kilograme și a reușit să ajungă la silueta pe care și-a dorit-o mereu, iar rezultatele au fost obținute în doar 15 zile.

Deoarece este o fire foarte deschisă, vedeta a împărtășit cu cei care o admiră secretul reușitei sale. A ținut o dietă bazată pe fructe și legume, iar alimentul secret a fost sucul de fructe. Anamaria consuma nu mai puțin de doi litri de suc preparat din spanac, kale, ghimbir și portocale. A făcut și sport, iar acest proces a fost însoțit de tratamente de înfrumusețare pe măsură.

„Am fost destul de atentă cu alimentaţia. Mi-am dorit să slăbesc, să mă simt bine, dar am avut grijă să nu exagerez cu chestii nesănătoase. Am mâncat salate de castraveţi şi peşte cam o dată pe zi, am avut grijă să consum în jur de trei litri de apă, iar mişcarea a avut un rol esenţial.

Mi-am făcut timp să ajung la sală de câteva ori pe săptămână, deşi am un program destul de aglomerat. Bineînţeles, procedurile şi tratamentele corporale au avut şi ele un aport important în demersul meu de a ajunge la greutatea aceasta: masajul, remodelarea corporală cu aparate de ultimă oră au fost doar câteva dintre acestea”, a mărturisit pentru Click! Anamaria Prodan în acel moment.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: