Redactia.ro
Home » Sport » Anamaria Prodan, atac dezlănțuit la adresa lui Gigi Becali: «Va rămâne cu mătăniile în mână, fără titlu și cu bani din ce în ce mai puțini»

Anamaria Prodan, atac dezlănțuit la adresa lui Gigi Becali: «Va rămâne cu mătăniile în mână, fără titlu și cu bani din ce în ce mai puțini»

gigi becali

Anamaria Prodan, atac fără precedent la adresa lui Gigi Becali, patronul FCSB. Echipa a pierdut meciul contra celor de la Farul Constanța și astfel a ratat șansa la titlu, pentru a opta oară consecutiv. Totul de datorează implicării excesive a lui Gigi Becali în viața echipei, conform impresarei Ana Maria Prodan. Iată ce a avut de spus aceasta despre atitudinea pe care Gigi Becali o are în raport cu jucătorii și antrenorul FCSB. Cuvintele alese de către ea au fost unele lipsite de menajamente.

Anamaria Prodan, atac dezlănțuit la adresa lui Gigi Becali

Anamaria Prodan nu-i iartă pe Gigi Becali, după înfrângerea echipei FCSB în fața Farului Constanța, care a redus drastic șansele la câștigarea titlului. Fosta soție a antrenorului Laurențiu Reghecampf, într-un interviu acordat jurnaliștilor de la playsport.ro, susține că este convinsă că omul de afaceri a ordonat retragerea echipei din meciul decisiv de la Ovidiu, chiar dacă FCSB conducea cu 2-0. Ea îi reproșează lui Becali că disprețuiește jucătorii și antrenorii și că pune orgoliul personal mai presus decât binele echipei.

Anamaria Prodan susține că FCSB are doi antrenori, în realitate. Unul absolut strălucitor, în persoana lui Gheorghe Hagi și altul teribil, egoist în persoana lui Gigi Becali. Concret, Anamaria Prodan critică implicarea excesivă a lui Gigi Becali în modul în care echipa performează pe teren și-l acuză de prefăcătorie. În plus, ea a subliniat că latifundiarul din Pipera face degeaba pelerinaje la Muntele Athos și donează bani bisericilor dacă, în realitate, este un om condus de orgoliu.

Gigi Becali, acuzat de ipocrizie

„Am văzut un antrenor Becali foarte slab și un antrenor fabulos, Gică Hagi. Dacă nu poți să înțelegi în ani că nu poți să fii antrenor, poți fi doar patron, atunci Dumnezeu îți dă câți poți duce și probabil mai duce încă 10 ani fără titlu. Este jenant ceea ce se întâmplă și este păcat pentru antrenorii și jucătorii ăia care muncesc ani de zile să facă performanță.

Când vii tu, ca patron și spui: eu știu cel mai bine că sunt banii mei, echipa mea, jucăria mea, îți bați joc și de antrenor și de jucători.

Se aude în tot fotbalul românesc că în minutul 20 a ordonat retragere. Dacă este adevărat, este hilar. Păcat de toată munca acestor jucători. Repet, am văzut un antrenor foarte slab, foarte foarte slab, și un antrenor sclipitor, Gică Hagi. Gigi, Dumnezeu ăsta, poți să faci 4000 de mătănii și poți să faci donații către 4 Munți Athos, când ești trufaș, rău și îngâmfat și ce este mai rău, nu are cum vreodată el să te ajute, Gigi va rămâne cu mătăniile în mână, fără titlu și cu bani din ce în ce mai puțin. Când Dumnezeu vede că perseverezi în lucrurile astea, îți ia totul”, a comentat Anamaria Prodan, conform celor de la Playsport.ro.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: