Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan, atac dur la adresa presupusei amante a lui Reghe. Impresara nu s-a mai putut abține: „Să ne amintim când apărea pe la Tv că era violată „

Anamaria Prodan, atac dur la adresa presupusei amante a lui Reghe. Impresara nu s-a mai putut abține: „Să ne amintim când apărea pe la Tv că era violată „

GALERIE FOTO (2) Anamaria Prodan, atac dur la adresa presupusei amante a lui Reghe

Anamaria Prodan, atac dur la adresa presupusei amante a lui Reghe. Se știe deja că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf vor divorța după 15 ani de relație. Impresara a făcut dezvăluiri șocante cu privire la presupusa amantă a lui Reghe. Vedeta nu s-a mai putut abține și a ieșit la atac!

Anamaria Prodan, atac dur la adresa presupusei amante a lui Reghe. Impresara nu s-a mai putut abține: „Să ne amintim când apărea pe la Tv că era violată „

Anamaria Prodan, atac dur la adresa presupusei amante a lui Reghe. Nu mai este un secret că mariajul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf a ajuns la final. Impresara a transmis că va fi alături de soțul său indiferent de alegerea pe care o va face. Cu toate astea, Anamaria a vorbit despre femeia care se presupune că a rămas însărcinată cu Laurențiu Reghecampf. Invitată într-o emisiune tv, vedeta a dat cărțile pe față. În urmă cu câteva zile, Corina Bilcon, presupusa amantă a lui Reghe a făcut public un mesaj pe rețelele de socializare în care a mărturisit că trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de antrenor. Mai mult, aceasta a declarat că nu își dorește să fie implicată într-un scandal și nici să devină cunoscută.

Așadar, Anamaria Prodan nu a mai rezistat și a răbufnit la adresa acesteia. Vedeta a dezvăluit că presupusa amantă a soțului său a mai apărut în presă, susținând că a fost violată de Doru Ioga, fostul director OTV. „Haideți să fim serioși. Cică nu vrea să ajungă în presă. Să ne amintim când apărea pe la Tv că era violată de Doru Iuga. Vă spun din suflet, pentru noi, pentru familia mea este ceva oribil. Copilul meu vine acasă și spune ca îi e rușine sa iasă din casa pentru ca tatăl lor umbla cu asa ceva. Soțul meu este un om unic și lumea nu a înțeles de ce am tras atat de mult cu el. Nu dau satisfacție nimănui de dragul uneia ca ei.”

Bebeto suferă cel mai mult în urma divorțului

Impresara a declarat că fiul său și al lui Laurențiu Reghecamf suferă cel mai mult în urma acestei situații. Anamaria susține că Bebeto plânge și spune că îi este rușine că tatăl său are o relație cu această tânără.

Reghe si Ana, impreuna cu fiul lor

Cu toate că a acceptat divorțul de Reghe, Anamaria a declarat că atât ea, cât și copiii ei îl vor susține pe Reghecampf, mărturisind că întotdeauna va rămâne capul familiei. „L-am iertat și eu și copiii mei pentru toată mocirla în care ne-a băgat și îi doresc mult noroc. Pentru mine familia e totul. Mereu l-am apărat pe Laurențiu când a venit vorba de subiecte delicate. Îmi apăr foarte tare și puii, cei care suferă și nu-și recunosc tatăl în această ipostază. Trebuie să înțeleagă că oamenii se pot schimba. Cea mai mare dovadă de iubire și respect e faptul că-i oferim libertatea pe drumul pe care el consideră că e cel mai bun. Nu e o rugăminte de a se întoarce acasă. Dragostea de familie merge spre absolut pentru mine. Chiar și pe Laurențiu Reghecampf am să-l ajut ca cineva să nu-l batjocorească, să nu-i facă rău. Toată această batjocoră va cădea pe copiii noștri.-am iertat și eu și copiii mei pentru toată mocirla în care ne-a băgat și îi doresc mult noroc.”, a declarat Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: