Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan, cadou de milioane de euro din partea lui Laurențiu Reghecampf. Ce a primit impresara

Anamaria Prodan, cadou de milioane de euro din partea lui Laurențiu Reghecampf. Ce a primit impresara

GALERIE FOTO (2) Anamaria Prodan, cadou de milioane de euro din partea lui Laurențiu Reghecampf. Ce a primit impresara

Anamaria Prodan, cadou de milioane de euro din partea lui Laurențiu Reghecampf. Dacă în urmă cu câteva săptămâni se zvonea că sunt la un pas de divorț, Anamaria Prodan continuă să surprindă! Impresara a primit un cadou impresionant de la soțul ei, postând câteva imagini cu acesta. Despre ce este vorba?

Anamaria Prodan, cadou de milioane de euro din partea lui Laurențiu Reghecampf. Ce a primit impresara

Anamaria Prodan, cadou de milioane de euro din partea lui Laurențiu Reghecampf. Ca în orice relație de cuplu, există certuri și situații neașteptate. La fel s-a întâmplat și în cuplul Prodan-Reghecampf, despre care se zvonea că vor divorța după aproape 15 ani de relație. Deși impresara a vorbit deschis despre situația dificilă cu care se confruntă familia sa, Anamaria a mărturisit că va lupta pentru căsnicia sa. Ei bine, vedeta le-a demonstrat tuturor că este o femeie puternică și că va lupta în orice situație. Recent, impresara a postat pe rețelele de socializare imagini cu un accesoriu de lux, primit cadou de la soțul său, Reghe.

Anamaria a împărtășit cu fanii săi surpriza pe care antrenorul i-a făcut-o. Laurențiu Reghecampf nu se uită la bani atunci când vine vorba de soția sa și i-a cumpărat un ceas extrem de scump. Vedeta s-a pozat la volanul mașinii de lux pe care o conduce și ceasul se poate vedea în toată splendoare sa. Imaginea este însoțită de câteva hashtag-uri. ”soțul perfect”, ”cadou”, „îmi iubesc soțul”, ”Reghecampf”, ”te iubesc”.

Anamaria, cadou de la Reghe

Anamaria Prodan, despre presupusul divorț de Reghe

În presă au apărut imagini cu Reghe în timp ce se afla în compania unei femei misterioase, iar acest lucru a format suspiciuni. Anamaria Prodan nu a negat faptul că soțul ei ar avea o altă relație, menționân că este o persoană puternică. „Nu, nu neg că a fost cu altă femeie, dar cine mă cunoaște bine, știe că eu continui să iau apărarea oamenilor dragi mie chiar și atunci când eu știu că ei au greșit. În ciuda a tot ceea ce se întâmplă, eu am să încerc până în al 99 -lea ceas să îmi salvez familia, pe care știu că o țară întreagă a admirat-o și o admiră foarte mult”, a spus Anamaria Prodan.

Impresara declara că în familia ei nu va avea loc niciun divorț, deși tristețea din voce demonstra faptul că vedeta suferă. ”Mintea și sufletul meu își doresc cu ardoare să rămână cu imaginea acelui Laurențiu care mă iubea dumnezeiește, care mă divinizează și acum. Știu, vei avea o altă părere, dar asta simt și cred eu. Că soțul meu este incapabil să își trădeze familia în adevăratul sens al cuvântului.Nu divorțez de dragul anilor sau din cauza averii. Eu cred cu tărie că toată această perioadă este una trecătoare și că tot ceea ce se se întâmplă acum a fost pus la dospit. Și a crescut, a crescut…Numai că pe mine nu mă doboară nimic”, a mai spus Anamaria Prodan.

Întreaga situație a pornit în momentul în care fostul antrenor de la FCSB a declarat unui site de știri cunoscut că divorțează de Anamaria Prodan. Contactat de mai mulți jurnaliști, Reghe nu a mai făcut nicio declarație legată de acest subiect, lăsând loc de interpretări.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: