Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan către Reghe după ce Corina Caciuc a născut: “Să îl întreacă pe Cristi Borcea, să aibă cât mai mulţi”

Anamaria Prodan către Reghe după ce Corina Caciuc a născut: “Să îl întreacă pe Cristi Borcea, să aibă cât mai mulţi”

Laurențiu Reghecampf a devenit tătic pentru a 3-a oară! Corina Caciuc, iubita antrenorului, a născut joi dimineață. Cei doi sunt în culmea fericirii!
Deși Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu au încheiat relația în termeni buni, sexi impresara i-a transmis un mesaj frumos celui cu care a împărțit ultimii ani.

Anamaria Prodan, prima reacţie după ce Reghecampf şi Corina Caciuc au devenit părinţi

Anamaria Prodan l-a felicitat sincer pe antrenorul de la Universitatea Craiova. I-a urat acestuia să aibă putere şi să facă mai mulţi copii decât Cristi Borcea.

“Îl felicit pe Reghe pentru copil. Ii doresc sa fie sănătos, sa fie bine. Și lui sa aibă putere, sa mai facă copii, cât mai mulți, atâtia câți își va dori el. Sa îl întreacă pe Cristi Borcea chiar, sa aibă mai mulți”, a declarat Anamaria Prodan, la puțin timp după ce Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au devenit părinți.

Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan, relaţie rece

Procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf încă nu s-a încheiat. Cei doi nu mai sunt în relații prea bune. În luna martie, Prodan mărturisea că fiecare își vede de viața lui și că între ei nu mai există comunicare.

“Eu îmi văd de afacerile mele, el își vede de ale lui. Nu mai vorbim deloc, nu se pune problema să mai comunicăm, nu avem ce să ne spunem. Și nu, nu m-a felicitat nici de 1, nici de 8 Martie, dar nici nu era nevoie”, spunea ea, la vremea respectivă.

Fiica Ionelei Prodan spune despre Laurențiu Reghecampf că nu doreşte să aibă o relaţie normală cu fiul său, Laurenţiu Jr.

“Ajunge o dată sau de două ori pe an 50 secunde în fața porții și vorbește de după gard cu el”, au fost acuzaţiile acesteia.

Antrenorul Universității Craiova s-a dedicat relaţiei pe care o are în prezent cu Corina Caciuc şi a aşteptat cu sufletul la gură momentul în care va deveni din nou tată.

Acesta postase chiar şi o ecografie a sarcinii Corinei Caciuc, fapt care arăta cât este de entuziasmat de faptul că va mai avea un copil.

Pe 19 mai, joi, a venit pe lume cel de-al treilea fiu al lui Laurențiu Reghecampf, pe nume Liam.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: