Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan clarifică zvonurile despre sărutul cu Eduard Eremia. A transmis un răspuns dur celor care au atacat-o

Anamaria Prodan clarifică zvonurile despre sărutul cu Eduard Eremia. A transmis un răspuns dur celor care au atacat-o

Numele Anamariei Prodan este din nou în centru atenției, după ce în mediul public au apărut zvonuri conform cărora s-ar fi sărutat cu un bărbat misterios în timpul unei petreceri. Imaginile au devenit imediat virale, dar nu au rămas fără un răspuns din partea impresarei de fotbal. Supărată, a transmis un mesaj dur celor care au dat naștere acestor presupoziții.

După ce relația extraconjugală a lui Laurențiu Reghecampf nu a mai putut fi negată, iar Anamaria Prodan a acceptat în mod public divorțul, familia lor a devenit un subiect foarte discutat în presa mondenă. Fiecare declarație a impresarei face adevărate furori, iar cei care o admiră așteaptă cu nerăbdare ca și ea să-și refacă viața alături de un alt bărbat.

Anamaria Prodan a fost surprinsă într-o ipostază intimă cu un alt bărbat

În ciuda problemelor pe care le întâmpină pe plan personal, Anamaria Prodan nu renunță la prioritățile sale. A muncit mulți ani să-și pună pe picioare afacerile din Dubai, așa că nu are gând să renunțe prea curând la acestea. În ultimele săptămâni a fost plecată în Emiratele Arabe pentru a se ocupa personal de anumite probleme, dar nu a uitat nici de distracție. A luat parte la o petrecere alături de diferite personalități cunoscute, iar toți ochii au fost ațintiți asupra sa.

Așa se face că a fost surprinsă în timp ce era foarte afectuoasă cu un bărbat misterios, care ulterior s-a dovedit a fi Eduard Eremia, un luptător K1 foarte apreciat. În presă s-a speculat imediat că impresara de fotbal ar avea o relație cu acesta, chiar dacă bărbatul este căsătorit de mai mulți ani, iar prezentă la petrecere a fost și soția sa.

Mesajul impresarei după ce s-a presupus că are o nouă relație

Anamaria Prodan nu a putut rămâne indiferentă la cele scrise despre ea, așa că a oferit imediat un răspuns foarte dur celor care au răspândit aceste speculații. Revoltată, a clarificat situația, rugând de asemenea publicațiile să renunțe la această știre falsă.

În realitate, între impresară și Eduard Eremia nu există altceva decât o frumoasă relație de prietenie. Sportivul este căsătorit și are o familie minunată, așa că niciodată nu s-ar pune problema de o altfel de legătură între ei doi.

„Îmi pare foarte rău pentru ceea ce a apărut în presa astăzi. Cred că trebuie să tratăm cu respect orice persoana implicată în orice știre din mass-media. Eu nu l-am pupat pe Eduard Irimia pe gură cum a apărut pe site-urile dumneavoastră.

Aceste știri afectează familia, mai ales copiii. Reputația lui Eduard și a mea este una neatinsă de nimeni. Și așa vreau să rămână. Oana, soția lui Eduard, se afla lângă noi alături de toți prietenii.

Noi suntem prieteni vechi și ne respectăm, iar episoade gen săruturi nici măcar în glumă nu se fac.

Noi vă respectăm enorm pe voi presa și vă rugăm să înlăturați aceste speculații, care, repet, afectează integritatea morală și profesională, dar mai ales părinții și copiii celor implicați. Vă mulțumesc anticipat.”, a zis Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: