Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan continuă scandalul cu Laurențiu Reghecampf. Impresara i-a făcut plângere penală antrenorului: „A furat containerele”

Anamaria Prodan continuă scandalul cu Laurențiu Reghecampf. Impresara i-a făcut plângere penală antrenorului: „A furat containerele”

Anamaria Prodan continuă scandalul cu Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan continuă scandalul cu Laurențiu Reghecampf. Cei doi au decis să divorțeze după 15 ani de căsnicie. Primul termen al procesului de divorț a fost amânat, dar vedeta nu a mai așteptat să afle ce se va întâmpla la partaj. Anamaria Prodan i-a făcut plângere penală soțului ei pentru că din conturile comune ar fi fost transferate sume mari în cel al iubitei antrenorului.

Anamaria Prodan continuă scandalul cu Laurențiu Reghecampf. Impresara i-a făcut plângere penală antrenorului: „A furat containerele”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează după 15 ani de căsnicie. Despărțirea celor doi a luat prin surprindere multă lume, dar se pare că lucrurile dintre ei sunt mult mai dificile decât par. Impresara i-a adus mari acuzații încă soțului ei, declarând că din conturile comune ar fi fost virate sume mari de bani în cel al iubitei antrenorului Universității Craiova. Anamaria Prodan a apelat la ajutorul polițiie din Dubai și Statele Unite. Mai mult, impresara asigură că are dovezi care arată că Reghe ar fi plecat cu bunuri importante. Conform acesteia, unele ar fi ajuns la Deva, acolo unde locuia iubita antrenorului.

„Din momentul ăsta s-a terminat. Din momentul ăsta legea își va spune cuvântul. Are caz criminal deschis în Dubai, cu toate dovezile… în America și în România. A furat containerele, toată munca noastră de cinci ani. Sunt furate, scoase din vamă și ascunse. Sunt bunurile noastre comune. Îmi spune lumea că jumătate sunt duse pe la Deva, pe la studiourile Sahia, pe la fermă, sunt ascunse. Îți dai seama cum a ajuns băiatul ăsta?„, a declarat Anamaria Prodan pentru AntenaStars.

Agentul FIFA a mai spus că tatăl copilului ei ar fi plecat cu mai multe mașini și că nu mai are bani. Conform Anamariei Prodan, Reghecampf trăiește cu 15.000 de euro pe lună. „Nu mai are niciun ban. Omul trăiește pe 15.000 de euro pe lună de la Craiova. Iar acei 15.000 nu îi ajung nici măcar să trăiască. Pentru că plătește o rată la mașină… a lăsat o singură mașină acasă, restul a furat. A luat cheile și actele și a fugit cu ele.Eu am toate actele și nu am știut de la început. N-am știut de ele. Mama mea l-a pus de fiecare dată pe Reghecampf să semneze când a luat bani de la ea. (Reporter: El spunea că ea nu-i dădea bani) Milioane! Le-am depus la dosar. Toți banii pe care mama mea i-a strâns într-un dosărel și mi l-a lăsat săraca în bibliotecă. Eu când am găsit doasul era să fac infarct. Nu am știut de jumătate din acești bani. El se ducea și mama îl punea să semneze, cu martori, că a luat acești bani. Săraca mă ajută și de dincolo de viață!„, a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a cerut ordin de protecție

Celebra impresară a mărturisit că, în ultimele zile,a primit mii de telefoane de amenințare. Vedeta nu a mai rezistat și a mers la sediul poliției. Anamaria Prodan își dorește ca Laurențiu Reghecampf să nu se apropie de ea până la finalizarea procesului de divorț.

„Consider să stăm cât mai departe unul de celălalt pentru că primesc zeci și mii de telefoane de amenințare. Le-am prezentat și oamenii de la poliție au văzut… înjurături, amenințări că ne omoară în casă.
Am mai pățit de astea și în urmă cu câteva luni și le-am depus la dosar pe vremea când doamna Caciuc îl amenința pe Reghecampf că e problemă mare dacă nu pleacă de acasă sau dacă mă ține foarte mult pe mine pe acolo prin Dubai. El trebuie doar să ne dea ce a furat și în secunda aia Dumnezeu cu mila, nici măcar nu-i mai pronunțăm numele„, a declarat Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: