Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan s-a logodit în secret? Imaginea care a dat-o de gol pe impresară

Anamaria Prodan s-a logodit în secret? Imaginea care a dat-o de gol pe impresară

GALERIE FOTO (2)

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a acaparat de luni bune spațiul public din țara noastră, iar detaliile care au ieșit la iveală din mariajul lor au fost de cele mai multe ori șocante. După ce antrenorul Craiovei s-a mândrit în spațiul public cu noua sa parteneră și familia pe care și-a întemeiat-o alături de aceasta, a venit și rândul încă soției lui, care a fost mai modestă cu viața sa personală. Ultima imagine postată de ea în mediul online ar demonstra că s-a logodit. 

Anamaria Prodan s-a logodit în secret? Imaginea care a dat-o de gol pe impresară

Până în urmă cu câteva luni, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf erau unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc, iar familia lor era admirată pentru dragostea și realizările lor. Totul s-a schimbat însă, iar legătura lor unică s-a transformat într-un adevărat război. După ce antrenorul i-a fost infidel soției sale și s-a afișat public cu femeia alături de care are o relație, divorțul a fost inevitabil.

Pe măsură ce săptămânile au trecut, impresara de fotbal a descoperit tot mai multe detalii despre acțiunile fostului său partener care au revoltat-o. Acest lucru a determinat-o să dea toate cărțile pe față și să-i expună public greșelile, chiar dacă nu a fost deloc un pas ușor de făcut.

Chiar dacă și-a discutat pe larg mariajul ce urmează să se încheie, Anamaria a avut însă mare grijă să nu-și expună propria viață privată. A mărturisit însă că-și dorește să se recăsătorească și să aibă alături de ea un bărbat puternic, pe care este sigură că într-o bună zi îl va găsi.

Ultima postare din mediul online a impresarei a trezit însă multe întrebări, mai ales că a fost însoțită și de un mesaj pe măsură. Mai exact, Anamaria Prodan a postat o imagine în care avea pe deget un inel de logodnă, însoțită de mesajul: „Da, vreau, mulțumesc”, de parcă tocmai ar fi fost cerută în căsătorie.

În acest stadiu, aceste afirmații sunt doar zvonuri, însă reacțiile urmăritorilor săi au fost pe măsură.

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre Anamaria Prodan

Încă de când a început scandalul, Laurențiu Reghecampf a preferat să păstreze tăcere, indiferent de cât de multe jigniri i-au fost aduse. Invitat de Cătălin Măruță să vorbească despre cele întâmplate, antrenorul a făcut câteva mărturisiri despre încă soția lui. Chiar dacă i s-au adresat cuvinte dure, el a refuzat să-i plătească Anamariei Prodan cu aceeași monedă.

„E plină de ură, de răutate, de mojicie, vorbește foarte urât, face lucruri care o să-i dăuneze la un moment dat lui Bebe. Indiferent cum aș fi, sunt tată lui. Cum ar fi să vin să spun ce făcea Anamaria, pentru că știu și eu. Na, din 15 ani de zile știu multe lucruri. Dar cum să vorbesc eu vreodată despre Ana. Aș fi cel mai fericit om din lume (n.red.: dacă Anamaria ar forma un nou cuplu), probabil atunci se va potoli”, a declarat Laurențiu Reghecampf, în podcastul „Acasă la Măruță”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: