Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan, declarații uluitoare despre primul ei soț, Tibi Dumitrescu: „Eu îl iubesc și acum”

Anamaria Prodan, declarații uluitoare despre primul ei soț, Tibi Dumitrescu: „Eu îl iubesc și acum”

GALERIE FOTO (5) Anamaria Prodan, declarații uluitoare despre primul ei soț, Tibi Dumitrescu

Anamaria Prodan, declarații uluitoare despre primul ei soț, Tibi Dumitrescu. Impresara a pus capăt căsniciei cu Laurențiu Reghecampf. Cei doi au decis să se despartă după 15 ani de căsnicie. Recent, Anamaria Prodan a vorbit despre tatăl fiicelor sale, Tibi Dumitrescu. Vedeta a avut numai cuvinte de laudă la adresa primului soț.

Anamaria Prodan, declarații uluitoare despre primul ei soț, Tibi Dumitrescu: „Eu îl iubesc și acum”

Anamaria Prodan s-a despărțit de Laurentiu Reghecampf, după 15 ani de căsnicie. Cei doi au împreună un băiat, iar în ciudat lucrurilor pe care le-au construit impreună, căsnicia lor a ajuns la final. Cei doi s-au despărțit cu scandal, dar nu același lucru putem spune despre divorțul dintre impresara și primul ei soț, baschetbalistul Tibi Dumitrescu. Anamaria Prodan și tatăl fiicelor sale s-au despărțit în urmă cu mai bine de 15 ani. Dacă la adresa lui Reghe are numai cuvinte dure, relația pe care o are cu primul ei soț este complet diferită. Anamaria Prodan a mărturisit că Tibi s-a implicat în divorțul ei și al antrenorului. Vedeta a declarat că se înțelege foarte bine cu tatăl fiicelor ei și că încă îl iubește.

„Noi vorbim orice, luăm decizii chiar și pentru Bebe în ziua de azi. N-am cu cine, le iau cu Tibi și cu prietenii noștri și finii mei. Deci, un om cum puțini se nasc. Eu îl iubesc și acum foarte tare pe Tibi și pe Irina, pe soția lui.În viața asta, dacă este ceva care nu merge, este păcat să ții doar pentru tine, pentru că este o dovadă cumplită de egoism. în lumea asta totul este trecător și trebuie să lași. Uite, noi l-am lăsat pe Reghecampf. Asta e viața lui, acolo poate el să stea, acolo se simte el bine, rămâi acolo”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Antena Stars.

Anamaria Prodan, decisă să șteargă toate tatuajele cu Reghe

Anamaria Prodan și-a făcut multe tatuaje în periaoda în care forma un cuplu cu Reghe. Impresara are un desen mare pe spate, în care apar cele două fiice, Bebeto și Laurențiu Reghecampf. Tatuajul a fost făcut în urmă cu mai bine de 8 ani, la scurt timp după de Reghe a plecat în Arabia Saudită. Anamaria i-a făcut o surpriză soțului ei și și-a tatuat chipul lui. Acum, impresara nu mai vrea să mai poarte tatuajul și este decisă să îl șteargă. „Nu m-am gândit ce voi face cu tatuajele pe care le am. Întâi să termin cu divorțul, apoi o să văd ce fac legat de tatuajele cu Reghe. Se pot scoate, le pot acoperi… Voi vedea eu ce fac cu ele. Pentru mine, pentru copii, pentru familie, pentru prieteni, e dezamăgirea vieții, el nu mai înseamnă absolut nimic”, a spus Anamaria Prodan, pentru Fanatik.

Vedeta a decis să divorțeze de Laurentiu Reghecampf, după ce antrenorul CSU Craiova s-a mutat împreună cu actuala lui iubită. Peste câteva săptămâni, Reghe va deveni tată pentru a treia oară, iubita lui fiind însărcinată în opt luni. Deși a încercat să își salveze relația, Anamaria Prodan a hotărât să înceapă o nouă viață alături de copiii ei, dar departe de Reghe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: