Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan i-a luat înapoi cadoul de 450.000 de euro lui Reghe! Impresara vrea să-l lase fără niciun ban

Anamaria Prodan i-a luat înapoi cadoul de 450.000 de euro lui Reghe! Impresara vrea să-l lase fără niciun ban

Anamaria Prodan vrea să divorțeze cât mai repede și să uite rapid povestea de dragoste care i-au legat pe ea și Laurențiu Reghecampf! Aceasta i-a șters lui Reghecampf până și numele de pe plăcuța bolidului său de lux de 450 000 de euro pe care i-l făcuse cadou. 

Anamaria Prodan: „Să-mi dea banii înapoi!”

Impresara nu trece cu vederea faptul că a fost trădată și susține că nu-l va ierta. Ea este foarte hotărâtă să-și ia jumătate de avere înapoi și să-l lase pe Laurențiu Reghecampf fără niciun ban în urma acestui divorț.

 Un prim pas a fost deja făcut, impresara a decis să-și ia înapoi cadoul de 450.000 de euro, un  Ferrari pe care l-a cumpărat cu ocazia zilei de naștere a fostului partener de viață. Anamaria Prodan i-a schimbat până și numărul de înmatriculare.

Anamaria Prodan: „Dumnezeu știe și ne dă tuturor după suflet.”

„În urmă cu doar două săptămâni pe plăcuța de înmatriculare a bolidului de lux, tras în fața vilei din Snagov a Prodancei, trona cu litere de o șchioapă numele REG. Acum plăcuța de înmatriculare a bolidului de lux a fost înlocuită cu numărul PRD”, potrivit „Click!” 

Anamaria Prodan este determinată să-și primească înapoi toți banii investiți pentru confortul fostului partener de viață: 

„Avocatul se ocupă de absolut tot. Eu mă duc doar când trebuie. Nu mă mai interesează nici un proces pe care-l deschide. Mă distrează, zâmbesc amar și eu și copiii. Mergem mai departe, Dumnezeu știe și ne dă tuturor după suflet.

Divorțul are și părți bune

Aceasta Anamaria se gândește și la părțile pozitive ale divorțului potrivit aceleași surse: 

 „Divorțul ăsta a avut și părți bune…m-am ocupat toată viața de afaceri, acum am foarte mult timp pentru mine și pentru afacerile copiilor mei, pentru că sunt ale copiilor mei. Sunt ok, până acum m-am ocupat de altcineva.

Mi-am dat seama că în viața asta, dacă nu merge un lucru, trebuie să mergi mai departe. Să nu mai tragi de un cal mort!”.

Aceasta speră să divorțeze de Laurențiu Regehcampf la următorul termen, pe 30 mai.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: