Redactia.ro
Home » Știri » Anamaria Prodan demontează acuzațiile lui Laurențiu Reghecampf despre interdicția la Hermes. Impresara dă de pământ cu antrenorul

Anamaria Prodan demontează acuzațiile lui Laurențiu Reghecampf despre interdicția la Hermes. Impresara dă de pământ cu antrenorul

Războiul mediatic dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă să capteze atenția publicului, de această dată cu un nou subiect de conflict: gențile de lux. Laurențiu Reghecampf susține că fosta sa soție ar fi fost interzisă într-un magazin Hermes din Paris, fiind acuzată că poartă genți contrafăcute ale acestui brand celebru. Însă Anamaria Prodan a răspuns vehement la aceste acuzații, clarificând situația și aducându-și propriile argumente în apărarea sa.

Scandalul gentilor de lux: Acuzațiile lui Reghecampf

Antrenorul Laurențiu Reghecampf a declarat într-o discuție cu Mara Bănică că ar fi primit un telefon de la reprezentanții Hermes din Viena, unde a fost întrebat despre Anamaria Prodan. Se pare că magazinul a menționat că sexy impresara apare în sistem cu trei genți achiziționate de Reghecampf, dar ar fi fost surprinsă public cu alte șase poșete, care nu figurau ca fiind vândute de magazinul de lux. Concluzia pe care o sugerează antrenorul este că aceste genți ar putea fi contrafăcute, motiv pentru care Hermes ar fi impus o interdicție asupra fostei sale soții.

Acuzațiile lui Reghecampf au ridicat multe semne de întrebare în spațiul public, însă Anamaria Prodan nu a întârziat să ofere un răspuns ferm și clarificat.

Anamaria Prodan răspunde acuzațiilor

Invitată în cadrul emisiunii „Un show păcătos”, Anamaria Prodan a abordat direct subiectul și a dezmințit complet acuzațiile aduse de Laurențiu Reghecampf. Impresara a susținut că fostul său soț nu a cumpărat niciodată o geantă de la Hermes pentru ea și că toate aceste discuții sunt lipsite de adevăr.

„Doamne ferește! (…) Laurențiu Reghecampf nu are cont la Hermes, nu a plătit în viața lui o geantă pentru mine la Hermes în magazin. Voi vă dați seama ce vorbește el cu jurnaliștii? (…)”, a spus Anamaria Prodan la Un show păcătos.

Cum a început povestea genților Hermes

Laurențiu Reghecampf susține că primele genți Hermes pe care i le-ar fi cumpărat Anamariei Prodan au fost achiziționate în perioada în care el antrena în Arabia Saudită. El povestește că la acel moment ar fi vândut un automobil de lux pentru a-i face acest cadou fostei sale soții. Însă, potrivit Anamariei, această variantă este pur și simplu o fantezie. Ea a explicat că întreaga poveste despre achiziția genților este o exagerare și că aceste acuzații nu au nicio bază reală.

„Tu îți seama? Un antrenor de fotbal să dea mesaje despre genți. (…) Vezi ce înseamnă să decazi? (…) Uite-te cine a fost lângă Anamaria Prodan și unde a ajuns astăzi. Ferească Dumnezeu. Se face de râs în fiecare zi.”, a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, despre relația cu Reghecampf

Pe lângă conflictul legat de genți, Anamaria Prodan a vorbit și despre aspecte mai profunde din relația lor, explicând că a fost mereu conștientă de aventurile lui Laurențiu Reghecampf, dar a încercat să păstreze familia unită pentru binele copiilor.

„Eu am tras de familie 15 ani. (…) Dacă ar fi să o iau de la capăt, la fel de frumos mi-aș apăra familia. Am sperat întotdeauna să înțeleagă de unde l-am luat și unde l-am adus. (…) Mereu îl iertam de dragul copiilor.”, a spus Anamaria Prodan.

Această atitudine de iertare și luptă pentru familie reflectă dorința Anamariei Prodan de a proteja relațiile dintre membrii familiei, în ciuda dificultăților și trădărilor suferite.

O poveste de succes și controverse

De-a lungul carierei sale, Anamaria Prodan a devenit una dintre cele mai cunoscute și influente impresare din fotbalul românesc, fiind admirată pentru succesul său în acest domeniu dominat de bărbați. Însă, viața ei personală a fost adesea presărată cu controverse, iar divorțul său de Laurențiu Reghecampf a adus multe episoade tensionate în spațiul public.

Deși au fost parteneri de viață timp de mulți ani și au împărțit succese profesionale și personale, relația lor a degenerat într-un conflict public marcat de acuzații și replici acide.

Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă, de data aceasta pe subiectul genților de lux, însă impresara nu ezită să răspundă ferm la acuzațiile fostului său soț. Ea dezminte categoric faptul că ar fi fost interzisă la Hermes și subliniază că astfel de afirmații sunt lipsite de substanță.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: