Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan, despre Laurențiu Reghecampf: „Îl dau în judecată!” Impresara a răbufnit după dezvăluirile făcute de Reghe în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Anamaria Prodan, despre Laurențiu Reghecampf: „Îl dau în judecată!” Impresara a răbufnit după dezvăluirile făcute de Reghe în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Recent a apărut promo-ul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Invitatul de duminică este nimeni altul decât Laurențiu Reghecampf. Ei bine, antrenorul de la Universitatea Craiova a făcut numeroase dezvăluiri la emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D. Reghecampf a răspuns celor mai tăioase întrebări. Nu a durat mult până ca Anamaria Prodan să reacționeze. Cei doi sunt încă în plin process de divorț.

Anamaria Prodan, despre Laurențiu Reghecampf: „Îl dau în judecată!” Impresara a răbufnit după dezvăluirile făcute de Reghe în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”

„Ați mai fi divorțat dacă nu ar fi existat episodul Alexa?”, a fost întrebarea lui Denise Rifai.  „Nu”, a răspuns Laurențiu Reghecampf. Apoi, Denise Rifai a întrebat: „Cine a înșelat primul?”. Laurențiu Reghecampf a spus: „E greu de spus. Pe mine nu m-a filmat nimeni în public”.

Acestea sunt doar câteva întrebări din promo-ul emisiunii de la Kanal D. Răspunsurile lui Reghe, însă, pare că au făcut-o pe Anamaria Prodan să răbufnească. „Ce își dorea el? Păi, habar nu are ce-și dorea, cred (râde, n.red.). Eu mi-ai dorit să fie numărul 1. L-am făcut. Azi, când nu mai are busolă, căci eu și copiii am fost busola lui, își dorește copii cu oricine…

Cu noi era ordine și disciplină, la noi nu exista copii în afara căsătoriei. Pentru noi, lumea pe care presa a zugrăvit-o și în care Reghe trăiește azi nu există. Nu mă interesează să vadă copiii mei așa ceva”, a declarat impresara pentru fanatik.ro.

De asemenea, se pare că impresara are de gând să-l dea în judecată pe antrenorul de la Universitatea Craiova, tocmai, dacă acesta susține că l-a înșelat. „Să aud eu că zice Reghe așa ceva (că impresara l-ar fi înșelat și ea pe antrenorul Craiovei, n.red.) că-l dau în judecată de vorbește singur până achită!”, potrivit sursei mai sus menționată.

Pe de altă parte, însă, Anamaria îi cere lui Reghe, într-un ultim apel, să divorțeze la notar și să termine întregul tărăboi. „Eu și copiii facem un ultim apel să treacă la notar, urgent, să semneze divorțul. Se anunța vremuri grele, iar eu cum sunt obișnuită cu războiul și mai ales să câștig…”, mai spune Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

Laurențiu Reghecampf vine în emisiunea lui Denise Rifai pentru a răspunde celor 40 de întrebări. Renumitul antrenor de fotbal va vorbi despre numeroase aspecte din viața sa, atât din cea personală, cât și din cea profesională. Duminică, de la 23:00, telespectatorii vor avea parte de o ediție de colecție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, avându-l în prim plan pe Laurențiu Reghecampf.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: