Redactia.ro
Home » Sport » Anamaria Prodan, despre presupușii amanți și divorțul de Reghecampf

Anamaria Prodan, despre presupușii amanți și divorțul de Reghecampf

GALERIE FOTO (7) anamaria prodan, eugen trică, lorena balaci, relatie

După scandalul cu Gigi Becali, în cazul transferului lui Dennis Man, Anamaria Prodan este în central atenției de mai multe zile. Impresara a ținut să lămurească două subiecte importante despre care s-a tot scris.

Zvonurile potrivit cărora Anamaria Prodan ar divorța de antrenorul Laurențiu Reghecampf au apărut de nenumărate ori. De fiecare dată, cei doi au infirmat și mereu s-a văzut că sunt o adevărată familie. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt căsătoriți de ani buni și au împreună în băiat, Laurențiu junior, care are 12 ani. Gurile rele au auzat-o pe sexy impresară că ar fi avut relații cu alți bărbați. Mai exact trei. Dan Alexa, Dani Coman și Ovidiu Burcă. În anul 2019, impresara i-a aplicat un pumn în față lui Alexa, moment în care în presă au apărut din nou zvonuri despre relația celor doi.

„Astea au apărut de când m-am aplecat eu serios pe cariera lui Alexa. Faptul că a divorţat, cum au divorţat mulţi jucători şi antrenori, e una, dar nebuniile care au apărut că am fi împreună, e cu totul altceva. Am greșit pentru că trebuia să ies și să stopez aberaţiile astea. Am zis că sunt prea mare, că nu-i bag în seamă. Mă distram, râdeam, dar au început să mă deranjeze foarte tare. Au ieșit tot felul de bârfe, cu Dan Alexa, cu Ovidiu Burcă sau cu Dani Coman. Se scrie de atâția ani că sunt cu Alexa, dar nimeni niciodată nu ne-a prins cu paparazzi. Pe mine 90 la sută din țară mă urăște! Nu mă prindeau?” a declarat Anamaria Prodan, conform gsp.ro.

„Copiii mei si cei ai familiei Reghecampf nu merită să citească aceste prostii”, a spus și Dan Alexa.

Anamaria Prodan, despre divorțul de Reghe

Ani de-a rândul au tot apărut zvonuri potrivit cărora relația dintre cei doi nu ar mai fi tocmai roz. Cei doi au infirmat de fiecare dată, și au dovedit în repetate rânduri că sunt o adevărată familie. Pentru că Laurențiu Reghecampf nu are deocamdată niciun angajament, cei doi au petrecut câteva zile de vacanță în Statele Unite, iar acum sunt în Dubai, unde se distrează de minune.

„Nu se va întâmpla niciodată (divorțul). El, (Gigi Becali) în palatul lui, poate să spună ce vrea. Nici nu mai știu ce să inventeze, nu mai dorm de grija noastră. Sunt ciudoși că Laur este unul dintre cei mai buni antrenori care există, iar eu am reușit să mă impun într-o lume a bărbaților, a misoginismului. Probabil că unii nu suportă faptul că noi, familia Prodan-Reghecampf, nu avem nevoie nici de banii lor, nici de mila sau ajutorul lui Gigi Becali. Ne avem unul pe altul si este suficient”, a declarat Anamaria Prodan, pentru playsport.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: