Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan, despre tatuajul cu chipul lui Lurențiu Reghecampf: „Face parte din trecutul meu“

Anamaria Prodan, despre tatuajul cu chipul lui Lurențiu Reghecampf: „Face parte din trecutul meu“

Anamaria Prodan a primit o lovitură dură în urmă cu aproximativ jumătate de an. Laurențiu Reghecampf a călcat strâmb, iar de atunci sexy impresara a trecut printr-un cumul de sentimente.

Deși a încercat să ierte și să-l aducă înapoi acasă, „soarele“ ei a început să strălucească din ce în ce mai tare în altă parte. Atât de tare încât, Laurențiu a devenit tată pentru a treia oară.

Vestea că va fi din nou tătic a stârnit și mai multe controverse. Duelul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se desfășoară în continuare, căci divorțul încă nu s-a finalizat.

În timp ce antrenorul se bucură de viața de tătic, Anamaria vorbește despre partenerul „din umbră“ pe care îl va face cunoscut după finalizarea divorțului.

„După divorț, relația mea o voi face cunoscută, căci așa este normal. Nu știu când este următorul termen al divorțului. Nu mă interesează ce îmi deschide, câte dosare.“, a declarat Anamaria zilele trecute într-un interviu.

Anamaria Prodan, despre tatuajul cu chipul lui Lurențiu Reghecampf: „Face parte din trecutul meu“

În cadrul aceluiași interviu, impresara a vorbit și despre tatuajul de pe spate, în care este conturat chipul încă actualului ei soț. Anamaria Prodan a fost întrebată a fost întrebată ce va face cu tatuajul după finalizarea divorțului.

„Tatuajul face parte din trecutul meu. Dacă vreodată voi simți să-l scot sau să-l acopăr, o voi face fără niciun fel de comentariu. Dacă partenerul meu va cere lucrul acesta, o să-l fac”, a spus Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf, provocat de Denise Rifai

În emisiunea „40 de întrebări“ de duminică, 29 mai, de la KanalD, Denise Rifai îl are invitat pe Laurențiu Reghecampf. Din teaser aflăm despre subiectele pe care cei doi le-au discutat și întrebările pe care Laurențiu nu s-a ferit să le ofere.

Una dintre întrebările din teaser se referă la episodul dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa.

„Ați mai fi divorțat dacă nu exista episodul Alexa?“ – a fost întrebarea directă adresată de prezentatoarea TV. Foarte rapid și hotărât, Laurențiu a răspuns: „NU!“

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: