Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan, divorț în secret de fostul soț: „N-au știut nici mama, nici copiii că am divorțat”

Anamaria Prodan, divorț în secret de fostul soț: „N-au știut nici mama, nici copiii că am divorțat”

GALERIE FOTO (6) Anamaria Prodan, divorț în secret de fostul soț

Anamaria Prodan, divorț în secret de fostul soț. Impresara trece printr-o perioadă dificilă. Laurențiu Reghecampf, bărbatul alături de care a trăit în ultimii 15 ani, a declarat că a depus actele de divorț. Deși nimeni nu se aștepta, se pare că mariajul lor a ajuns la sfârșit. Puțină lume știe că Anamaria Prodan a fost căsătorită cu Tibi Dumitrescu, tatăl fiicelor sale. Cei doi au divorțat în secret.

Anamaria Prodan, divorț în secret de fostul soț: „N-au știut nici mama, nici copiii că am divorțat”

Anamaria Prodan, divorț în secret de fostul soț. Anamaria Prodan este una dintre cele mai de succes femei de afaceri din România. Impresara formează un cuplu cu Laurențiu Reghecampf, împreună cu care are un băiat, Laurențiu Jr, 13 ani. În urmă cu câteva zile, antrenorul a surprins pe toată lumea când a anunțat că divorțează de celebra impresară. Cu toate astea, Anamaria a declarat în presă că nu divorțează de soțul ei.

Puțină lume știe că vedeta a fost căsătorită în trecut cu Tibi Dumitrescu, bărbatul împreună cu care are două fiice, Rebeca și Sarah. Cei doi au format un cuplu timp de 9 ani. În perioda 1998-2007, Anamaria Prodan a fost căsătorită cu baschetbalistul Tibi Dumitrescu. Cei doi s-au cunoscut la o discotecă. La acea vreme, Tibi locuia în Statele Unite ale Americii, dar iubirea celor doi a fost atât de mare încât Anamaria și Tibi s-au căsătorit. ‘Ne-am cunoscut în 1998, în discoteca Vox Maris din Bucureşti. Ea a făcut primul pas şi într-o săptămână am devenit un cuplu. Ne-am continuat povestea de dragoste în America. Ne-am oficializat relaţia pe 1 septembrie, în statul Pennsylvania, SUA, pentru că eu aveam cetăţenie americană. Ana s-a mutat cu mine în New Jersey, unde în acea perioadă jucam baschet la colegiul Montclair State University‘, a declarat la un moment dat Tibi Dumitrescu, primul soț al Anamariei Prodan.

Anamaria Prodan și Tibi au divorțat în secret

Cei doi au decis să pună capăt mariajului în 2007, după 9 ani de căsnicie. La acel moment, Anamaria și Tibi au dorit să țină totul secret. Impresara a povestit în urmă cu ceva timp că a divorțat fără ca mama ei și copiii să știe.‘Eram divorţată, nu ştia nimeni, nici mama, numai eu şi soţul meu şi am vorbit amândoi ce e mai bine pentru fete? Să le aducem în România (n.r. erau stabiliţi în SUA), la şcoala americană şi să începem o afacere în România, pentru că nimeni nu voia să stea fără copii.Noi am stat în aceeaşi casă, Tibi Dumitrescu e sufletul meu şi cel mai bun prieten pe care îl am. Am stat aşa împreună, am pus lucrurile la punct şi am zis că nimeni de pe acest Pământ nu trebuie să afle că am divorţat, nici măcar copiii. Am hotărât ca în momentul în care găsim ceva serios ca relaţie şi ne hotărăm să ne recăsătorim, atunci le vom prezenta copiilor şi o să meargă fiecare la casa lui’, a povestit Anamaria Prodan.

În prezent, Anamaria Prodan și fostul soț au o relație bună. Mai mult, impresara se înțelege foarte bine cu actuala soție a lui Tibi Dumitrescu. ‘Acum, eu şi fostul meu soţ suntem prieteni. Tibi s-a recăsătorit cu Irina. Noi suntem foarte buni prieteni. Fostul meu soț este cel mai bun prieten al nostru. Actuala lui soție este un om incredibil, din toate punctele de vedere.Facem glume de genul „bine că te-am lăsat’. Eu l-am lăsat pe el un om minunat, nu am ce să îi reproșez decât faptul că ne-am pierdut pe drum, cu meseria… și am început să ne iubim ca frații’, a mărturisit Anamaria Prodan

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: