Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan, trădată și de prieteni! Mesajul transmis de impresară pe contul de Instagram

Anamaria Prodan, trădată și de prieteni! Mesajul transmis de impresară pe contul de Instagram

Anamaria Prodan, trădată și de prieteni! Mesajul transmis de impresară pe contul de Instagram

Anamaria Prodan a fost trădată și de prieteni! Sexy impresara a postat un mesaj pentru toate persoanele care îi doresc răul, pe Instagram.

Anamaria Prodan, trădată și de prieteni! Mesajul transmis de impresară pe contul de Instagram

Anamaria Prodan trece printr-o perioadă destul de grea în ultima vreme. Cu toate acestea, de fiecare dată a ieșit în față cu zâmbetul pe buze, spunând că mariajul ei cu Laurențiu Reghecampf merge ca pe roate și că nu sunt probleme în căsnicia lor. Recent, impresara  făcut confesiuni uimitoare pe Instagram. Aceasta a postat un mesaj pentru toate persoanele care îi doresc răul, spunând că este înconjurată de extrem de puține persoane care țin la ea și care i-au devenit prieteni apropiați.

Ei bine, afacerista a dat cărțile pe față pe Instagram și a vorbit despre viața ei privată. Anamaria Prodan a afirmat că, în ziua de astăzi, prietenii pot fi asemănați foarte ușor cu dușmanii, așa că nu este o piedică pentru ea faptul că nu are atât de mulți prieteni.

”Nu am foarte mulți prieteni și asta e OK. Pentru că, în ziua de astăzi, prietenii fac exact același lucru pe care îl fac și dușmanii”, este mesajul Anamariei Prodan pe Instagram.
Anamaria Prodan își apără soțul până în ultima clipă.

Anamaria Prodan a negat divorțul

Deși Laurențiu Reghecampf a mărturisit că a depus actele de divorț, Anamaria Prodan a negat acest lucru, într-un interviu acordat exclusiv pentru Antena Stars. Sexy impresara și-a apărat soțul până în ultima clipă.

În plus, Anamaria Prodan l-a caracterizat pe partenerul ei de viață fiind bărbatul perfect pentru ea, un tată de milioane și un soț exemplar. Sexy impresara a mai spus că niciodată nu își va pierde încrederea în Laurențiu Reghecampf. Vedeta a mai mărturisit că va crede tot ce spun gurile rele atunci când va vedea și dovezi. Până atunci, în mariajul ei cu Laurențiu Reghecampf nu sunt probleme, în ciuda celor care le doresc răul.

Anamaria Prodan este sigură de faptul că soțul ei nu ar ieși în oraș cu alte femei și că nu ar face lucruri care nu i-ar aduce cinste.

”Soțul meu este mult prea mândru ca să umble cu o domnișoară, sau să iasă, sau să se afișeze, sau să aibă copil cu o domnișoară de genul arhicunoscută în oraș. Eu cred că soțul meu, când a intrat undeva cu mine, s-a făcut liniște, sau singur, la fel, și cred că niciodată nu ar putea să iasă cu genul ăsta de femei”, a povestit Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: