Redactia.ro
Home » Știri » Adriana Bahmuțeanu face declarații despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe! Nașa lui Bebeto nu s-a mai ferit: ”Căsniciile nu mai sunt pe viață”

Adriana Bahmuțeanu face declarații despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe! Nașa lui Bebeto nu s-a mai ferit: ”Căsniciile nu mai sunt pe viață”

Adriana Bahmuțeanu face declarații despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe! Nașa lui Bebeto nu s-a mai ferit: ”Căsniciile nu mai sunt pe viață”

Adriana Bahmuțeanu, nașa fiului Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf, a vorbit despre divorțul celor doi. Ce spune aceasta!

Adriana Bahmuțeanu face declarații despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe! Nașa lui Bebeto nu s-a mai ferit: ”Căsniciile nu mai sunt pe viață”

Presupusul divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf pare să se concretizeze acum. Bărbatul a anunțat că a depus actele de divorț, iar încă soția acestuia a făcut la rândul ei primele declarații despre subiect. Acum, Adriana Bahmuțeanu, nașa fiului Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf, a vorbit și ea despre divorțul celor doi.

Adriana, care are și ea la activ 4 divorțuri, e de părere că un astfel de eveniment poate fi traumatizant pentru protagoniștii lor dar și pentru copiii lor. Pe de altă parte, de cele mai multe ori, acesta nu poate fi evitat.

”Eu nu știu ce s-a întâmplat la ei în casă, n-am stat cu ei în pat, nu pot să-mi dau cu părerea. Dacă aș fi stat cu ei în pat, probabil că aș fi putut să vă spun cine e de vină pentru divorț. Așa, prefer să nu mă bag deloc! Eu îi iubesc pe amândoi și aș vrea să-i văd fericiți. Din păcate, în ziua de azi, căsniciile nu mai sunt pe viață, sunt episoade. Pentru Anamaria și Laurențiu nu trebuie să fie un capăt de țară, sunt tineri, sunt frumoși, au bani, cariere. Viața trebuie să meargă mai departe.  Mi-aș dori să nu sufere Bebeto, copiii suferă cel mai mult la o despărțire. Eu știu foarte bine cât de mult te macină un divorț. Este o senzație foarte neplăcută. Cred că a fost o decizie grea de ambele părți. Probabil că așa a vrut universul, a fost ceva scris în destinul lor. E păcat, pentru că amândoi sunt oameni frumoși”, a declarat Adriana Bahmuțeanu.

Cu ce bani va rămâne Anamaria Prodan după ce va divorța de Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a fost abordată pe stradă de un reporter care i-a adresat mai multe întrebări. Anamaria Prodan nu a părut deloc cu garda jos și a afirmat că ea nu divorțează de Laurențiu Reghecampf. Impresara a continuat să spună că nu știe cine este domnișoara despre care se zvonește că l-ar face tătic pe Laurențiu Reghecampf și că nici nu se pune problema ca aceasta să locuiască cu Reghe la Craiova. Nu este prima dată când Anamaria Prodan iese public și afirmă că nu există vreun divorț. Același lucru s-a întâmplat și în vară, când Laurențiu a mai declarat că va divorța și impresara a liniștit imediat apele. Rămâne de văzut dacă de această dată divorțul se va materializa sau nu.

„Eu nu divorțez! Nu se întâmplă nimic! Întrebați-l pe Reghecampf dacă știe. Dacă știe de trecutul tumultuos, eu știu?! Nici măcar nu știu cine este fata asta, că toată lumea mă întreabă dacă știu. Nu știu cine este această fată. N-am vorbit cu ea o secundă în viața asta. N-o cunosc, nu bat femeile din oraș, n-am văzut femei lângă soțul meu. Probabil că este o chestie din asta și soțul meu este într-o nebuloasă, de nu mai știe nici ce declară, nici ce face. Nu știu ce să zic.„, a spus Anamaria Prodan.

Zvonurile despre divorțul dintre sexy impresară și antrenor au apărut public încă de acum câteva luni. Anamaria Prodan a tunat și a fulgerat și a negat orice fel de divorț, încercat din răsputeri să îl facă și pe Laurențiu Reghecampf să tacă. Acum, antrenorul a ieșit public și a făcut declarația momentului prin care confirmă cu subiect și predicat divorțul.

“Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu. Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsniciei de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!“, a declarat Laurențiu Reghecampf.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: