Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan este din nou în centrul unui scandal. Corina Caciuc a dat-o în judecată: ”S-au luat ca la țară”

Anamaria Prodan este din nou în centrul unui scandal. Corina Caciuc a dat-o în judecată: ”S-au luat ca la țară”

Într-o dispută ce pare a fi dincolo de limitele unui conflict juridic obișnuit, Corina Caciuc, partenera de viață a antrenorului de fotbal Laurențiu Reghecampf, a adus acuzații de calomnie împotriva Anamaria Prodan. Recent, procesul a avut un nou episod, în care cele două părți și-au prezentat punctele de vedere în fața instanței, aruncând în lumină aspecte dintre cele mai controversate ale vieții lor personale.

În ciuda faptului că au fost implicate în această confruntare legală, Anamaria Prodan și Corina Caciuc nu au avut o întâlnire directă la tribunal. Iubita lui Reghecampf a ales să fie reprezentată de către avocatul său în această fază a procesului, în timp ce Anamaria Prodan a apărut însoțită de doi reprezentanți legali. Această alegere poate reflecta un nivel crescut de tensiune și conflict între cele două femei, preferând să evite o confruntare directă în sala de judecată.

Anamaria Prodan, la cuțite cu Corina Caciuc

La sfârșitul termenului, Anamaria Prodan a făcut declarații provocatoare, caracteristice stilului ei. A acuzat cuplul Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc că trăiesc într-un fel de concubinaj „ca la țară”. Aceste acuzații nu au făcut decât să adauge combustibil la focul unui conflict deja intens.

„Mă așteptam să vină doamna Caciuc, nu a venit. Am înțeles că are un bilet de avion… Doamna avocat a venit complet nepregătită, lipseau dovezile cum că doamna sau domnișoara nu poate fi la termen. Nu e măritată, e concubină. S-au luat ca la țară. E pierdere de timp, e jenant din punct de vedere al încă soțului meu (n.r. Laurențiu Reghecampf) că-și pune soția aceste ipostaze, copiii și familia. Căci el are încă o familie. Restul, ce familii își face pe lângă cea inițială, poate îl întrebați pe dânsul dacă se simte bine”, a declarat Anamaria Prodan.

Avocații fac lumină în acest caz

Reprezentanții avocaților Corinei Caciuc au replicat, explicând că au solicitat suspendarea acestui dosar specific, deoarece există și un alt proces de divorț pe rol, care ar trebui să fie soluționat înaintea acestuia. Această mișcare legală sugerează complexitatea și intrica situației, arătând că nu este vorba doar de acuzațiile de calomnie, ci și de o separare legală în desfășurare.

„Instanța a rămas în pronunțare pe o cerere prealabilă din partea noastră de suspendare a dosarului. Urmează să avem o soluție și apoi mergem mai departe. Continuarea acestui dosar s-ar putea să-l afecteze pe cel de divorț, prin urmare noi am ridicat această problemă în instanță, să vedem dacă magistrații vor îmbrățișa punctul nostru de vedere, în sensul în care să-l suspende pe acesta, să nu stabilească aici dacă doamna Caciuc are sau nu probleme de integritate, ca să ne putem judeca în celălalt dosar în mod imparțial. Vedem ce va dispune instanța”, au precizat avocații Aneimaria Prodan, potrivit CANCAN.RO.

În privința procesului în sine, avocata Corinei Caciuc a subliniat că dosarul se află încă în etapa de administrare a probelor și că, deocamdată, nu poate oferi detalii despre evoluția acestuia. Totuși, a arătat că așteaptă cu încredere decizia magistraților și speră că aceasta va reflecta echitatea și corectitudinea într-un caz atât de delicat.

„Noi am promovat o acțiune în răspundere civilă delictuală tocmai pentru a această amplă campanie de denigrare pe care doamna Anamaria Prodan a făcut-o împotriva doamnei Corina Caciuc. Suntem încă în faza de administrare a probelor, nu vă pot da mai multe informații din acest dosar. Vom lăsa instanța să analizeze cazul și să ia măsurile care se impun în această speță”, a precizat și avocata Corinei Caciuc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: