Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan este gata să facă pasul cel mare. Ce părere are Ronald Gavril despre căsnicie

Anamaria Prodan este gata să facă pasul cel mare. Ce părere are Ronald Gavril despre căsnicie

După o perioadă tumultuoasă marcată de un divorț îndelung mediatizat, Anamaria Prodan surprinde din nou lumea showbiz-ului românesc cu vești care mai de care mai încântătoare. De această dată, impresara de fotbal își deschide inima și împărtășește publicului său bucuria unei noi etape din viața ei, pregătindu-se să facă pasul cel mare alături de Ronald Gavril, boxerul care i-a cucerit inima.

Relația dintre Anamaria Prodan și Ronald Gavril, deși este una destul de recentă, pare să evolueze într-un ritm accelerat, părând că amândoi au găsit fericirea absolută în brațele celuilalt. În ciuda scepticismului cu care multe povești de dragoste din lumea mondenă sunt întâmpinate, Anamaria și Ronald demonstrează că iubirea adevărată poate înflori chiar și după momente dificile, cum ar fi un divorț.

Anamaria Prodan, hotărâtă să devină mireasă

Impresara a vorbit deschis despre dorința ei de a îmbrăca din nou rochia de mireasă și de a se căsători cu Ronald, un semn clar că relația lor este mai mult decât o simplă aventură. Anamaria Prodan radiază de fericire de când este alături de Ronald Gavril, descriind relația lor ca fiind cea mai fericită din viața ei. Acest sentiment de împlinire vine în urma unui parcurs personal și profesional în care impresara a demonstrat că este o luptătoare, mereu gata să se ridice mai puternică din propriile cenușă.

Înainte de a-și găsi fericirea alături de Ronald, Anamaria a mărturisit că a crezut întotdeauna în posibilitatea de a întâlni bărbatul ideal pentru ea, o credință care acum pare să se materializeze. Însă, pregătirile pentru marea zi vin și cu provocările lor; impresara a recunoscut că slăbirea câtorva kilograme i-a complicat alegerea rochiei de mireasă, un detaliu minor în contextul unei bucurii atât de mari.

„Acum am slăbit. Deci, acum, am slăbit șapte kilograme, cad toate de pe mine. Asta este, este ok, totul se termină cu bine, nu este nicio problemă, decât aia de mireasă, căci, dacă aș vrea să mă mărit acum, să-mi fac rochie de mireasă, o să fie nasol, pentru că uite așa mă îngraș și slăbesc. O să distrug și rochia de mireasă. În curând, o să fiu și mireasă”, a povestit Anamaria Prodan, în cadrul unei emisiuni televizate.

Ce zice Ronald despre Anamaria

Nu doar Anamaria este încântată de această uniune, ci și Ronald Gavril împărtășește aceleași sentimente intense. Sportivul nu ezită să-și exprime admirația și mândria față de realizările partenerei sale, atât în viața personală, cât și în cariera profesională. Recent, el a folosit rețelele de socializare pentru a-i aduce un omagiu, subliniind cât de mândru este de Anamaria și de tot ceea ce a reușit să construiască.

„Am avut privilegiul de a fi alături de o persoană extrem de specială, iar nu o spun doar eu, ci cu toți cei care o cunosc cu adevărat. Mă simt onorat să o susțin în acest moment crucial al carierei ei. Felicitări, Ana, pentru ambiția și pasiunea pe care le arăți merei. Ești dovada vie că în viață nimic nu este imposibil”, a postat Ronald Gavril.

Povestea de dragoste dintre Anamaria Prodan și Ronald Gavril este una care aduce un suflu de optimism și credință în iubire, demonstrând că viața poate rezerva surprize plăcute chiar și atunci când te aștepți mai puțin. Cu pregătirile de nuntă în plină desfășurare, comunitatea mondenă și fanii cuplului sunt în așteptare să-i vadă pe cei doi împărtășindu-și jurămintele de iubire și fidelitate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: