Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan îi răspunde lui Dani Mocanu. Cum a reacționat impresara la declarațiile de iubire ale manelistului

Anamaria Prodan îi răspunde lui Dani Mocanu. Cum a reacționat impresara la declarațiile de iubire ale manelistului

Anamaria Prodan îi răspunde lui Dani Mocanu.

Anamaria Prodan îi răspunde lui Dani Mocanu. Manelistul a început să-i facă declarații de dragoste impresarei după ce a aflat că divorțează de Laurențiu Reghecampf. După atâtea mesaje, Anamaria Prodan a decis să-i răspundă pe măsură, explicând că, Dani Mocanu are interese cât se poate de serioase.

Anamaria Prodan îi răspunde lui Dani Mocanu. Cum a reacționat impresara la declarațiile de iubire ale manelistului

Anamaria Prodan îi răspunde lui Dani Mocanu. Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf l-a determinat pe Dani Mocanu să ia atitudine. Îndrăgostit până peste cap de sexy impresara, manelistul a început să-i facă declarații de dragoste Anamariei Prodan. După numeroase mesaje de dragoste publicate în mediul online, impresara a decis să reacționeze pe această temă. Potrivit Fanatik.ro, agentul FIFA a declarat că nu are cum să creadă poveștile făcute publice de Dani Mocanu.

Răzând, fosta soție a lui Reghe l-a felicitat pe manelistul pentru felul în care a ales să se promoveze și pentru ideea acestuia de a specula, public, divorțul ei de Reghe. ”Anamaria Prodan trebuie să înțeleagă că sunt singurul bărbat din România care poate să o facă fericită! Să aibă curaj, că e o femeie curajoasă, să mă cunoască, nu o costă nimic. (…) Eu chiar o iubesc pe femeia asta! Nu vreau să deranjez mai mult, mi-e și rușine pe o parte, dar, pe de altă parte, nu am altă variantă decât să îi spun că o iubesc! Public, dacă altfel nu am cum”, spunea Dani Mocanu, într-unul dintre live-urile sale.

Anamaria Prodan îl laudă pe Dani Mocanu

Declarațiile făcute de manelist au ajuns și la urechile impresarei, recunoscând că a avut nevoie de o perioadă ca să de documenteze cu privire la cine este acesta. ”Chiar l-am întrebat pe Bebe cine este, câte vizualizări are! Și mi-a zis Bebe că este de departe numărul unu, din România! Bravo lui! O zic clar, totuși, ceea ce face este business, dar lumea nu înțelege. Dani Mocanu face declarații Anamariei Prodan? NU! El își face business-ul și câștigă milioane! Trebuie să îmi dea 10% că sunt manager (râde, n. red.)! Iar eu îl felicit și îi doresc la mai mare!”, a spus Anamaria Prodan.

De asemenea, impresara a vorbit și despre felul în care Dani Mocanu a speculat situația în care se află mariajul ei cu Reghe, lăudându-l pe artist pentru felul inspirat în care își face reclamă. ”Bravo lui! E business-ul lui! Nu o face pentru Anamaria Prodan, o face pentru vizualizări, pentru că Anamaria Prodan vinde foarte bine. Iar el chiar are niște recorduri în Youtube! Pe puțini îi duce mintea să fi făcut sau să facă așa ceva! Și nu i-ar fi făcut declarații de dragoste unei Vasilica din deal, a găsit cel mai bun nume, unul care vinde. Normal că și vizualizările sunt pe măsură. Iar el face bani! Normal că nu îl interesează cine e persoana căreia îi face declarații, este business, iar asta e de felicitat”, a mai spus Anamaria Prodan.

După 15 ani de mariaj, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au decis să divorțeze. Vedeta a confirmat despărțirea de antrenor, declarând că este hotărâtă să înceapă un nou capitol din viața ei, fără Reghecampf.

Cum a reacționat Anamaria Prodan când a ascultat melodia lui Dani Mocanu

Dar cum l-a pus Anamaria Prodan „la respect” pe Dani Mocanu? Reacția neașteptată a impresarei în timp ce asculta melodia manelistului. „Are 3 milioane de euro doar pe mâna stângă”, se aude pe fundal, în timp ce Anamaria Prodan a arătat spre cameră ceasurile de lux pe care le acea la mână, cât și brățările. Bijuteriile pe care vedeta le purta aveau o valorea mult mai mare decât banii pe care Dani Mocanu îi număra în clipul piesei.

„De câte ori să vă mai spun? Valoarea la valoare trage”, scris Dani Mocanu în descrierea videoclipului în care apare Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: