Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan dă vina pe ”farmece” pentru divorțul dintre ea și Reghe! Ce spune impresara

Anamaria Prodan dă vina pe ”farmece” pentru divorțul dintre ea și Reghe! Ce spune impresara

Anamaria Prodan dă vina pe ”farmece” pentru divorțul dintre ea și Reghe! Ce spune impresara

Anamaria Prodan dă vina pe ”farmece” pentru divorțul dintre ea și Reghe! Impresara lansează o variantă incredibilă în cazul despărțirii de Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan dă vina pe ”farmece” pentru divorțul dintre ea și Reghe! Ce spune impresara

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în vara anului 2008 și au împreună un fiu, pe Laurențiu junior. Impresara a mai fost măritată cu Tiberiu Dumitrescu, fost baschetbalist, din relație rezultând două fete: Sarah și Rebecca. La rândul său, Reghe are un băiat, Luca, din mariajul cu Mariana Pfeiffer. Impresara este sigură acum că Laurențiu Reghecampf își va părăsi iubita și se va întoarce la ea.

„Să vă așteptați că întotdeauna am să-l susțin, chiar dacă de multe ori îl mai înțep și mai intru în el, că este firesc, pentru că a făcut niște greșeli foarte mari. Dar întotdeauna voi fi în spatele lui sau lângă el. Și eu și copiii. Războiul meu, dacă este un război cu Laurențiu, este la mine în casă, cu copiii, cu ce ne certăm noi. Dar, în fața lumii, Anamaria Prodan va sta exact ca un doberman lângă Laurențiu Reghecampf. Dacă cineva i-a făcut rău și încearcă în continuare niciodată nu o să fie iertat în viață. Laurențiu se va trezi cu siguranță! Ce se întâmplă acum nu știe nimeni! Nici eu nu-mi explic cum, după ce stai în biserică lângă un om cu cununiile pe cap, pleci! Nu știu nici eu cum te poate amenința, obliga, vrăji oricine pe pământul ăsta! Dar cu siguranță va plăti cu vârf și îndesat, cum nu s-ar fi gândit vreodată!.

Cel mai mult, într-un divorț, suferă copiii. Vă lipsește Laurențiu ție fiului tău? Copiii au înțeles că tatăl lor se va trezi și că niciodată nu-i va părăsi! Normal că ne lipsește, tututor! Dar este alegerea lui și, dacă noi îl iubim atât de mult și îl respectăm, l-am lăsat după cum vedeți. Nu m-am dus vreodată după el, nu am făcut scandal, nu am căutat amantele dacă-s gravide și cu cine sunt. Nu m-a interesat! S-au mutat, au devenit cunoscute, ceea ce și-au dorit toată viața! Una își dorește de la 18 ani să fie cunoscută! Mi-au zis prietenii mei, de pe timpul OTV-ului, tot se ducea noaptea la ședințe de spiritism. Toate roiesc în jurul lui ca fluturii. Ai văzut vorba mea? Aia cu futurele și vulturele? Adică toți fluturașii ăștia știi ce viață au? Cât stă un fluture? Larva se face fluture, ia ochii și apoi a doua zi moare! Cam așa se întâmplă!”, a spus Anamaria Prodan, conform Click!

Anamaria Prodan nu neagă că s-ar împăca cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a continuat să aibă o atitudine demnă și să-și țină capul cât mai sus. Cu toate că familia sa suferă nespus din cauza divorțului, au rămas la fel de uniți. După toate cele întâmplate, este convinsă că Laurențiu Reghecampf a făcut o mare greșeală, pe care în cele din urmă o va realiza.

Cu toate că își dorește ca într-o bună zi să-și refacă viața alături de un alt bărbat, impresara de fotbal nu a exclus încă posibilitatea unei împăcări cu Laurențiu. Nu știe ce le va rezerva viitorul, însă este convinsă că în cele din urmă dreptatea va fi făcută.

„Când gândești pozitiv și ai copii ca ai mei lângă tine, nu ai cum să nu ai putere. Ne ridicăm împreună, suntem mână în mână. Luăm lucrurile cum vin, trăim frumos și atunci când iubești un om îl lași să fie fericit, Alegerile noastre, dacă sunt ieftine, vei plăti scump. Cu siguranță Laurențiu se va trezi și va analiza de unde a venit greșeala. Dacă se va trezi, nimeni nu va ramâne nepedepsit, nimeni care a fost în spate și care se bucură pe la terasele din București . Asta nu poate ști nimeni, reîmpăcare, cel de sus le-a orâdnuit să fie așa”, a declarat Anamaria Prodan în cadrul unei emisiuni de televiziune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: