Redactia.ro
Home » Știri » Anamaria Prodan nu neagă că s-ar împăca cu Laurențiu Reghecampf. „Se va trezi și va analiza…”

Anamaria Prodan nu neagă că s-ar împăca cu Laurențiu Reghecampf. „Se va trezi și va analiza…”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf formau până nu de mult unul dintre cele mai solide cupluri din țara noastră, însă mariajul lor a ajuns în cele din urmă la final. Vestea că divorțează a fost greu de acceptat pentru apropiații și publicul lor, mai ales că au avut mereu imaginea de familie perfectă. După ce a fost trădată de soțul său, impresara a făcut câteva mărturisiri neașteptate despre acesta. Este sigură că antrenorul va realiza greșelile făcute, iar împăcarea nu a fost încă exclusă pentru ei.

Povestea de dragoste dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a început în anul 2008, atunci când au decis să-și jure iubire până la sfârșitul vieții. Anii au trecut, carierele lor au înflorit, iar împreună au reușit să-și construiască o viață la care mulți nici nu îndrăznesc să viseze. Familia lor s-a bucurat de mult succes, dar totul s-a terminat în momentul în care antrenorul de fotbal a făcut o greșeală de neiertat.

Primele zvonuri despre divorț au apărut în urmă cu mai bine de jumătate de an, însă au fost negate cu vehemență de soții Prodan-Reghecampf. Au dorit să-și păstreze intactă imaginea de familie, însă relația extraconjugală a antrenorului nu a mai putut fi ascunsă. În timp ce soția sa îl apăra în fața presei, el și-a găsit liniștea în brațele altei femei, alături de care urmează să devină din nou tată.

Anamaria Prodan nu exlude împăcarea cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a continuat să aibă o atitudine demnă și să-și țină capul cât mai sus. Cu toate că familia sa suferă nespus din cauza divorțului, au rămas la fel de uniți. După toate cele întâmplate, este convinsă că Laurențiu Reghecampf a făcut o mare greșeală, pe care în cele din urmă o va realiza.

Cu toate că își dorește ca într-o bună zi să-și refacă viața alături de un alt bărbat, impresara de fotbal nu a exclus încă posibilitatea unei împăcări cu Laurențiu. Nu știe ce le va rezerva viitorul, însă este convinsă că în cele din urmă dreptatea va fi făcută.

„Când gândești pozitiv și ai copii ca ai mei lângă tine, nu ai cum să nu ai putere. Ne ridicăm împreună, suntem mână în mână. Luăm lucrurile cum vin, trăim frumos și atunci când iubești un om îl lași să fie fericit, Alegerile noastre, dacă sunt ieftine, vei plăti scump. Cu siguranță Laurențiu se va trezi și va analiza de unde a venit greșeala. Dacă se va trezi, nimeni nu va ramâne nepedepsit, nimeni care a fost în spate și care se bucură pe la terasele din București . Asta nu poate ști nimeni, reîmpăcare, cel de sus le-a orâdnuit să fie așa”, a declarat Anamaria Prodan în cadrul unei emisiuni de televiziune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: