Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan îl acuză în continuare pe Laurențiu Reghecampf că a luat averea familiei sale. Impresara a depus două plângeri penale împotriva acestuia

Anamaria Prodan îl acuză în continuare pe Laurențiu Reghecampf că a luat averea familiei sale. Impresara a depus două plângeri penale împotriva acestuia

Discuțiile din familia Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf cauzate de divorț au degenerat într-un scandal teribil, care a scos la suprafață amănunte surprizătoare din viața lor privată. Impresara a dat dovadă recent de multă transparență și a explicat ce se întâmplă în realitate cu averea familiei sale. Și-a acuzat soțul că i-a trimis sume importante de bani celeilalte femei din viața sa, motiv pentru care depus și două plângeri penale pe numele lui.

Anamaria Prodan s-a remarcat mereu pentru dragostea pe care o poartă familiei sale, pe care a pus-o mereu mai presus de orice. Până în ultimul moment, a luptat pentru căsnicia sa și imaginea publică a lui Laurențiu Reghecampf, însă greșelile repetate ale antrenorului au determinat-o să ia măsuri în acest sens.

Anamaria Prodan îl acuză în continuare pe Laurențiu Reghecampf că a luat averea familiei sale. 

În timp ce soțul său și-a exprimat dorința ca viața sa personală să nu fie subiect de discuție în mod public, Anamaria a ales să arate lumii un aspect dificil al mariajului său. Din câte spune impresara, Laurențiu a transferat sume importante de bani din conturile familiei, toți fiind destinați celeilalte femei din viața sa.

„Trebuie sa înțeleagă ca a venit vremea sa dea socoteala in fata familiei , a poliției , a parchetului etc Pt ca ANAMARIA PRODAN , avocat la baza , alături de cei mai sclipitori avocați din tara , au decis sa deschidă procedura de partaj , domnul Reghecampf tremura din toate încheieturile căci amanta cu siguranța va arată contul bancar si va ridica din umeri căci tranzacțiile făcute erau … “ family support “ Tocmai Pt ca am simtul umorului f bine dezvoltat ma gândesc si azi dacă amanta îmi este ruda ,dacă îmi este cunoscuta mie ,altora sau tuturor. Cu siguranța ruda nu îmi este , nici cunoscuta ,iar din ce am întrebat prietenii ..mi au spus ca nu avem legătura de rudenie , insa ei au cunoscut o din … oraș. Așadar încercările timide ale domnului Reghecampf sunt ilegale., a scris Anamaria Prodan pe pagina sa personală de Instagram.

Impresara a depus două plângeri penale împotriva soțului său 

Pe lângă faptul că partenerul său i-a fost infidel, Anamaria Prodan este rănită de atitudinea acestuia față de familia sa și de mariajul lor. Ea a fost mereu cea care l-a susținut în fiecare etapă a vieții, l-a apărat și a făcut tot posibilul să aibă împreună o viață prosperă, lucru pe care cealaltă femeie din viața sa probabil că nu l-ar fi făcut.

„Domnul Regehecampf induce lumea în eroare! (…) a uitat ca mai exista 4 copii care au nevoie de sprijin in viața si de averea pt care am muncit atâția ani. Amanta oare îl lua pe vremea când era un anonim , un neica nimeni ? Pe salariul de 30 milioane lei vechi pe la fc Buftea ? NU. CU SIGURANȚA.”, a continuat impresara.

Având în vedere că acești bani au provenit în mare parte din moștenirea Anamariei Prodan de la mama sa, au fost luate măsurile legale necesare în acest sens. Pe numele lui Laurențiu Reghecampf au fost depuse două plângeri penale, iar autoritățile urmează să clarifice situația dintre cei doi.

„Astazi ,subsemnata ,Anamaria Reghecampf a introdus pe rolul Parchetului de pe langa Judecatoria Buftea 2 plangeri penale, urmand ca organele abilitate sa constate cine a sustras bunurile si banii familiei PRODAN Reghecampf, si cine a furat si promovat in presa poze intime cu subsemnata, Anamaria Prodan.”, a mai spus Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: