Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan întinde ramura de măslin către Laurențiu Reghecampf. Care este dorința impresarei și ce legătură au copiii

Anamaria Prodan întinde ramura de măslin către Laurențiu Reghecampf. Care este dorința impresarei și ce legătură au copiii

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, două nume care au fost adesea asociate cu scandalurile din lumea fotbalului, par să fi depus eforturi considerabile pentru a pune capăt conflictului lor și a trece la o relație mai civilizată. Chiar dacă au trecut prin momente tensionate în trecut, recentele lor interacțiuni arată că au îngropat securea războiului și încearcă să se apropie în interesul copiilor.

Un aspect notabil al noii lor relații este legat de implicarea copiilor în ecuație. Impresara, Anamaria Prodan, a făcut un apel de urgență către Laurențiu Reghecampf, în ceea ce pare a fi o încercare de a facilita o întâlnire între fiul lor, Bebeto, și cel mai recent copil al lui Reghecampf, născut pe 19 mai 2022 din relația antrenorului cu Corina Caciuc.

Anamaria Prodan, cerere adresată lui Laurențiu Reghecampf

Există informații care sugerează că Laurențiu Reghecampf ar fi fost reticent în ceea ce privește această întâlnire.Este important de menționat că Anamaria Prodan nu a avut o relație fără controverse cu Laurențiu Reghecampf în trecut. Cu toate acestea, interesul său pentru ca fiul lor, Liam, să-l cunoască pe Bebeto sugerează că își dorește o relație cât mai stabilă.

„Eu am cerut asta și mi se pare normal să se întâmple, pentru că nu au nici o vină copiii care se nasc, ei trebuie să rămână frați. Faptul că nu s-a putut până acum este doar decizia fostului meu soț. Probabil, în ani se va maturiza. Știi ce se întâmplă, când ajungi în poziția să ierți, atunci într-adevăr ești omul lui Dumnezeu. Atunci poți spune că Dumnezeu te iubește.

n continuare am să spun, acești copii nu au nici o vină, ei trebuie să stea împreună. La fel cum l-am adus în familia noastră pe Luca, primul copil al fostului meu soț. El știe că orice s-ar întâmpla pe pământul ăsta, el este acasă. Ușa casei mele este ușa casei lui. Și orice i s-ar întâmpla pe pământul ăsta, cumva fac moarte de om pentru el, ca nimeni să nu-l atingă”, a declarat Anamaria Prodan pentru Libertatea pentru femei.

Laurențiu Reghecampf, un tată mândru

Cu trei copii din două căsătorii anterioare, Luca din prima sa căsătorie cu Mariana Pfeiffer, și Bebeto (Laurențiu) din mariajul cu Anamaria Prodan, antrenorul are deja o familie numeroasă. În plus, partenera sa, Corina Caciuc, este din nou însărcinată.

Anamaria a ținut să îi ureze numai gânduri bune celui alături de care a petrecut o mulțime de momente frumoase de-a lungul anilor. Aceasta speră ca fostul soț să se regăsească și să se bucure de statutul de tată.

„Cât despre actualii, viitorii copii ai fostului meu soț, să-i dea Dumnezeu să aibă cât mai mulți, pentru că ăsta e cel mai frumos lucru pe care Dumnezeu ți-l poate da. Ei merită să se cunoască între ei. La noi n-a existat că ăla e frate vitreg, la noi toți copiii au fost la fel. Repet, copiii nu au nici o vină”, a mai spus vedeta pentru sursa menționată anterior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: