Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan iubește din nou. A spus-o tuturor chiar impresara: „Îmi place un bărbat, mă aşteaptă până divorțez!”

Anamaria Prodan iubește din nou. A spus-o tuturor chiar impresara: „Îmi place un bărbat, mă aşteaptă până divorțez!”

Deși se află în plin divorț de Laurențiu Reghecampf, se pare că Anamaria Prodan a reușit să se detașeze de povestea de dragoste trăită alături de tatăl copiilor ei, cel cu care a ajuns la cuțite în urma despărțirii oficiale. Impresara ar fi din nou în al nouălea cer, căci în viața ei a apărut un nou bărbat!

Se pare că Anamaria Prodan a renunţat la conflictul cu Laurenţiu Reghecampf, după ce în viața impresarei a apărut un nou bărbat! A dezvăluit chiar că abia aşteaptă pronunţarea divorţului de Reghecampf pentru a-şi oficializa noua relaţie!

„Îmi place un bărbat, mă aşteaptă până divorțez!”, a mărturisit chiar Anamaria Prodan, în plin proces de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf.

Anamaria Prodan iubește din nou. A spus-o tuturor chiar impresara: „Îmi place un bărbat, mă aşteaptă până divorțez!”

Imediat ce Laurențiu Reghecampf s-a afișat într-o nouă relație, Anamaria Prodan a răbufnit cu cuvinte grele la adresa antrenorului Universităţii Craiova, care așteapta chiar și un copil cu noua sa parteneră.

Însă acum se pare că impresara a renunţat total la acest subiect. Și posibil ca motivul să fie legat tocmai de faptul că acum iubește din nou!

Invitată la podcast-ului „Fiţă cu Adiţă”, ce va difuza interviul cu Anamaria Prodan în cursul zilei de vineri, a recunoscut că este îndrăgostită, pentru prima oară, după despărţirea de Laurenţiu Reghecampf.

„Da, îmi place cineva! Dacă nu este perfect pentru copiii mei, viitorul meu soţ, dacă eu nu simt că ar face orice pentru copiii mei, nu are nici o şansă! Aşa a fost şi cu Reghecampf!”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, despre noul iubit: „El este dintr-o altă lume!”

Impresara a făcut și câteva declarații despre identitatea bărbatului care i-a furat inima.

„El este dintr-o altă lume!”, a mai mărturisit Anamaria Prodan, la momentul în care a fost întrebată dacă noul bărbat din viața ei este din ţările arabe.

Anamaria Prodan: „Îl iubesc pe Laurenţiu Reghecampf, soțul și tatăl cel demn”

Anamaria Prodan a fost întrebată și de încă soțul ei Laurențiu Reghecampf. Impresara a făcut o nouă declarație cu care surprinde pe toată lumea.

„Îl iubesc pe Laurenţiu Reghecampf, soţul Anamariei Prodan şi tatăl copiilor mei, cel demn.”, a mai explicat impresara pe marginea relaţiei în care a rămas cu încă soțul ei, cu care a fost căsătorită aproape 16 ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: