Redactia.ro
Home » Știri » Anamaria Prodan joacă tare: proces penal pentru Laurențiu Reghecampf, în urma dezvăluirilor de la Măruţă

Anamaria Prodan joacă tare: proces penal pentru Laurențiu Reghecampf, în urma dezvăluirilor de la Măruţă

anamria prodan Laurențiu Reghecampf

Mărturisirile pe care Laurențiu Reghecampf le-a făcut în pocastul lui Cătălin Măruţă au stârnit un tsunami în divorţul şi aşa compliecat dintre antrenor şi Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a reacționat dur la declarațiile făcute de Laurențiu Reghecampf.

Şi-a ameninţat fostul soţ cu procesul penal

Femeia îi deschide proces penal lui Reghe pentru acuzațiile de adulter, tehnicianul referindu-se la o eventuală relaţie dintre fosta lui soţie şi Dan Alexa. Acesta din urmă ar fi fost motivul divorțului, și nu Corina Caciuc!

Reghecampf și-a jignit soția și își permite să insinueze lucruri de adulter pentru care Anamaria Prodan a luat legătura cu avcații săi și va deschide proces penal! Reghecampf a aruncat vorbe și a făcut comentarii nepermise la adresa Aneimaria fără nici un fel de suport probațional.

Laurențiu Reghecampf nu face dacât să ascundă gunoiul sub preș și să-și mascheze propriile escapade romantice, acuzând-o pe impresară de infidelitate!”, au declarat surse din preajma impreserei, pentru Click!.

Prodanca spune că sunt încercări disperate ale lui Reghe

„Nu cred că își permite Reghe, limbă de aur, să insinueze ceva că muncește o viață ca să-mi achite daune! Și nu mai are după ce bea apă, înteleg. Trebuie să stea cumințel și să posteze tortulețe mici-mici, cât el de mici, să vorbească doar ce trebuie pe la tv, căci altfel apare vânăt pe la antrenamente de la corecțiile amantei!

Încercările disperate ale unui omuleț fără coloană vertebrală ( un mic modellino), care cerșește mila tuturor și se umilește și în fața amantei, care-l batjocorește și în fața țării.

E o rușine națională! Noi ne distrăm teribil. Sărăcuțul, vă dați seama cum se impune el în fața jucătorilor și a oamenilor în general?! Umblă cu scăunelul și fluierul după el să se simtă la înălțime și să facă liniște când vrea să vorbească?”, a declarat Anamaria Prodan pentru sursa amintită.

Azi, Anamaria Prodan a postat pe Instagram o fotografie cu o factură, susținând că ea a cumpărat ceasul la care făcea referire Reghecampf, și a avut o serie de derapaje și mesaje jignitoare către antrenor.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: