Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan, dată de gol de Laurențiu Reghecampf. Care este numele adevărat al impresarei

Anamaria Prodan, dată de gol de Laurențiu Reghecampf. Care este numele adevărat al impresarei

Laurențiu Reghecampf si Anamaria Prodan

Divorţul cu scandal dintre Anamaria Prodan şi Laurențiu Reghecampf a scos la suprafaţă mai multe detalii din viaţa personală a celor doi. Cum ar fi, numele real al impresarei.

Într-un interviu acordat lui Cătălin Măruţă, Reghe a spus, printre altele, că fosta lui soţie nu mai înseamnă nimic pentru el și că-i poartă respect doar pentru că este mama copilului lui.

Pe Prodanca o chema Anamaria Dumitrescu

Laurențiu Reghecampf a fost de-acord să dezvăluie şi numele real al celei care este agent de jucători. El a precizat că în momentul în care s-au căsătorit, în urmă cu 15 ani, ea era numită Anamaria Dumitrescu, după fostul ei soț, Tiberiu Dumitrescu.

Tot conform antrenorului de la CSU Craiova, Anamaria și-ar fi dorit atunci ca pe fiul ei și al lui Laurențiu Reghecampf, Bebe, să-l cheme Prodan, însă nu era posibil, dat fiind faptul că aceasta renunțase la numele de fată pentru cel al soțului ei de la vremea aceea. Ulterior, Anamaria Prodan a devenit Anamaria Reghecampf.

Am auzit-o de foarte multe ori: eu o să-i pun numele lui Bebe – Prodan. Păi pe tine nici nu te cheamă Prodan în primul rând. O cheamă Anamaria Dumitrescu, eu am luat-o Anamaria Dumitrescu. Ea a fost căsătorită cu Tiberiu Dumitrescu”, a spus Reghe pentru sursa amintită.

Reghe i-a reproşat sfârşitul relaţiei

Tehnicianul a intrat în profunzimea relaţiei dintre el şi Anamaria. Laurenţiu Reghecampf consideră că impresara a făcut multe greşeli.

În primul rând, ce a făcut Ana este foarte urât. Uită-te la tine în primul rând, ce ai făcut tu! Analizează-te pe tine. Ai fost tu cea mai corectă? Ai făcut tu cum trebuie lucrurile în relația cu mine, iar eu am greșit mereu? Eu nu mai văd nimic, pentru mine este egal cu zero. Doar respectul că este mama lui Bebe, în rest nimic!”, a spus antrenorul Craiovei.

De asemenea, Reghe a adus în discuție și declarațiile fostei soții conform cărora ea era cea care aducea bani.

La un moment dat a zis că i-am luat ceasurile. Păi, a vrut ceas Richard Mille. Am dat 100.000 de euro. Mie dacă-mi spunea că vrea geantă Hermes de 75.000 de euro, de crocodil, de nu știu care, niciodată nu i-am zis nu. Ea poate să declare ce vrea, dar nu are cum să spună că ea a adus banii.

Eu am câștigat câteva zeci de milioane de euro. Sunt banii lui mama… Pe bune? Păi ce, era Ionela Prodan șeicul de la Al Wahda sau de la Al Hilal? Eu i le-am cumpărat. Pot să spun tare, răspicat, tot. Și am și facturile”, a mai zis tehnicianul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: