Redactia.ro
Home » Monden » Scandal uriaș între Anamaria Prodan și Victor Becali. Impresarul a ironizat-o pentru fotografia trucată

Scandal uriaș între Anamaria Prodan și Victor Becali. Impresarul a ironizat-o pentru fotografia trucată

GALERIE FOTO (4)

Scandal uriaș între Anamaria Prodan și Victor Becali. Impresara nu a putut participa la prezentarea lui Nicușor Stanciu, în China, unde a semnat contractul cu echipa de la Wugan Towns, așa că a preferat să folosească photoshop-ul pentru a fi alături de fotbalist și membrii companiei. Victor Becali a taxat-o pentru a asta și a avut câteva remarci la adresa Anamariei Prodan. La rândul ei, vedeta a răbufnit la adresa impresarului.

Scandal uriaș între Anamaria Prodan și Victor Becali. Impresarul a ironizat-o pentru fotografia trucată

Anamaria Prodan este una dintre cele mai de succes femei de afaceri din România. Nicolae Stanciu a semnat constractul cu echipa chineză, iar la scurt timp a postat o imagine alături de impresarii companiei. Pentru că Anamaria Prodan nu a putut fi alături de fotbalis, vedeta a folosit photoshop-ul pentru a se „infiltra” în imagine.

Cu toate astea, pe pagina companiei a fost deja postată imaginea originală, iar la scurt timp, aceasta a fost ștearsă și a fost postată cea în care se afla și Anamaria Prodan. Vedeta a fost criticată după ce a trucat poza pentru a fi văzută la fața locului. Aceasta a fost acuzată că a apelat la programe de editate ca să apară în poza de la transferul jucătorului Nicolae Stanciu. Impresarul Victor Stanciu nu a ratat ocazia de a comenta dur gestul impresarei.

„Nu m-am gândit, dar știți că pe timpul nostru nu prea era tehnologia așa avansată. Eu când am spus că sunt unii oameni care trăiesc pentru poze, m-au cam luat la mișto niște colegi de-ai dumneavostră din presă.

Cum spuneați dumneavoastră de Chivu, de Mutu, de Popescu, de Hagi, de Petrescu de toată generația asta, mai că trebuia să stau și în cantonament, că în rest eram tot timpul cu ei.

N-am prea făcut poze cu ei, doar la birou sau cu tricoul, chestii de genul acesta, dar să stau toată ziua să postez pe Instagram sau pe Facebook sau pe știu eu ce… Sunt oameni care trăiesc pentru chestia asta și le place să facă chestia asta, dar măcar dacă pozele erau reale”, a spus Victor Becali.

Cum a reacționat Anamaria Prodan

După ce a aflat că Victor Becali a ironizat-o pentru poza trucată, Anamaria Prodan a răbufnit la adresa impresarului. Aceasta a vrut să lămurească scandalul cu Victor Becali, iar replicile pentru acesta sunt extrem de dure. „Victor Becali a prins grai! Offf! 10 ani a stat sub pat sau în celulă! Îi e dor poate. I-a plăcut, am înțeles de la câțiva care îl știu din închisoare. Nu voia pachet. Voia doar cremă. Să fie pielea fină. Îi recomand să-si vadă de bătrânețea lui că, dacă îi vin avocații pe cap, vinde și ultima proprietate pe care o mai are să-mi plătească daune și doarme după unde poate și cu cine poate ! Câinii latră, padrina trece … peste toți!“ a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

Reprezentantul firmei de impresariat din Germania a vorbit despre scandalul care s-a iscat din cauza imaginii trucate. Conform acestuia, în această perioadă, site-ul oficial folosește multe poze trucate, având în vedere că ne aflăm în pandemie și nu toată lumea poate fi prezentă la evenimente organizate. „Suntem pe timp de pandemie, așa se fac toate pozele pentru site-ul oficial, deoarece au lucrat toți la acest transfer. Nu înțelegem de ce se face atâta scandal în presă? Poate pentru faptul că Anamaria Prodan este numărul 1 în țara ei și cei ce se uită la așa ceva nu au alte activități?!“, a declarat reprezentantul firmei de impresariat din Germania, unde Anamaria Prodan este asociat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: