Redactia.ro
Home » Știri » Cui a dat Gigi Becali palatul din Piața Victoriei: „Când e grijă de multe, vrăjmașul împrăștie mintea”

Cui a dat Gigi Becali palatul din Piața Victoriei: „Când e grijă de multe, vrăjmașul împrăștie mintea”

Toată lumea se întreabă acum pe mâinile cui a ajuns palatul Gigi Becali din Piața Victoriei. Latifundiarul din Pipera spune că a vrut să sacpe de el tocmai pentru a avea mai mult timp pentru credinţă.

Gigi Becali a strâns o avere estimată la 425 de milioane de euro, după ce a investit bani frumoși în fotbal, dar și în imobiliare. Dar se pare că cifrele ar fi mult mai mari.

Și o spune chiar Cristi Borcea, finul lui Gigi Becali. Potrivit acestuia, „latifundiarul din Pipera” ar avea peste 1 miliard de euro, ca bani și active.

Însă singurele companii îi mai aparţin ar fi clubul de fotbal şi firma de construcţii. Gigi Becali a renunţat până și la celebrul palat din Bucureşti, care l-a consacrat de-a lungul timpului.

Cui a dat Gigi Becali palatul din Piața Victoriei: „Când e grijă de multe, vrăjmașul împrăștie mintea”

Gigi Becali a plătit 7 milioane de euro pe Palatul deţinut de urmaşii industriaşului Max Auschnitt. Și deși a plătit o adevărată avere pe el, acum a vrut să scape de grija lui.

„Palatul e la fete, l-am dat la fete. Eu grijă de multe nu mai vreau. Când e grijă de multe asta e, vrăjmașul, împrăștie mintea, când o împrăștie nu mai poți s-o ții la Dumnezeu că o împrăștie el colo-colo. Eu vreau la Hristos să am mintea”, a spus Becali.

Așadar, celebrul Palat din Aleea Alexandru, estimat acum la circa 10 milioane de euro, apare acum deținut în acte de cele trei fete ale sale, Cristina, Alexandra şi Teodora Becali.

După ce a fost naționalizată, clădirea a devenit locuința premierului comunist Petru Groza. După 1989, palatul a fost redobândit de moştenitorii industriaşului Max Auschnitt, ultimul proprietar de la care l-a cumpărat Becali.

Palatul din Piața Victoriei, care se pare că rămâne totuşi în familia lui Gigi Becali, a fost ridicat în 1915 pentru avocatul Iancu Manu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini