Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan, transformare uluitoare! Ce intervenție și-a făcut impresara la nivelul feței

Anamaria Prodan, transformare uluitoare! Ce intervenție și-a făcut impresara la nivelul feței

GALERIE FOTO (4) Anamaria Prodan, transformare uluitoare!

Anamaria Prodan, transformare uluitoare! Viața impresarei s-a schimbat complet după ce a decis să divorțeze de Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan continuă să-și ia prin surprindere fanii. Aceasta a postat o imagine extrem de sexy și a apelat la o schimbare radicală la nivelul feței.

Anamaria Prodan, transformare uluitoare! Ce intervenție și-a făcut impresara la nivelul feței

Anamaria Prodan este una dintre cele mai de succes femei de afaceri din România. În urmă cu câteva luni, vedeta a anunțat că divorțează de Laurențiu Reghecampf, după 15 ani de relație. Apropiații cuplului au rămas șocați de decizia luată. Mai mult, între cei doi a izbucnit un adevărat război, având în vedere că antrenorul a părăsit căminul conjugal și s-a mutat alături cu actuala iubită.

După despărțirea de Reghe, Anamaria a devenit o femeie și mai puternică, și a început să facă schimbări majore în viața sa. Celebra impresară a făcut o schimbare radicală la nivelul feței, apelând la o micropigmentare a sprâncenelor. Vedeta a apelat la ajutorul unui cosmetician pentru a face o schimbare majoră la nivelul sprâncenelor.

Aceasta a postat o imagine pe rețelele de socializare cu noua schimbare, la care a strâns peste 11.000 de reacții, iar unul dintre fanii impresarei i-a lăsat un comentariu. „Anamaria, te iubesc! Ești un om extraordinar, ești versiunea mea feminină, dar mult mai frumoasă!’, a scris acesta.

Anamaria transformare

Fosta soție a lui Reghe a vorbit în urmă cu câțiva ani despre operațiile estetice. Aceasta a recunoscut că nu are nicio intervenție, dar a apelat atât la terapia vampir, dar și la cea cu laser. Impresara a declarat că toate femeile care au apelat la interventiile estetice au început să semene între ele. „Decât să mă apuc să-mi pun fire, plase, nu mai ştiu ce… Zici că faci garduri… Sau colagen… La noi nu mai seamănă niciuna cu poza veche. Toate sunt la fel! În România toate femeile au început să semene. Zici că sunt aşa, şablon. Te întâlneşti cu ele pe stradă şi nu ştii cum le cheamă, pentru că toate au acelaşi nume, de fapt. De ce să nu ajuţi pielea cu sângele tău, natural?„, a spus ea în urmă cu câțiva ani, la TV.

Anamaria Prodan, noi acuzații la adresa lui Reghe

Agentul FIFA a declarat în nenumărate rânduri că de-a lungul căsnicie cu Reghe, au dispărut bani din conturile familiei. Vedeta susține că antrenorul de la Universitatea Craiova a făcut multi bani de când a ajuns la FCSB datorită ei. ”Dar știi de câte ori am stat și l-am așteptat să mergem la notar? Dar, venea plângând de fiecare dată, cerându-și iertare.

După ce a murit mama, am căutat să văd ce are mama. Așa dosar de a lungul acestor 16 ani … milioane de euro dați împrumut lui Laurentiu… semna cu mânuța lui. am plâns… ar trebui sa-mi dea viata.Viața lui … recunoștința. Să-l fac nr 1. Din păcate. Am realizat că nu reușește. Se împiedică și merge din ghenunchi…

Copiii mei și eu am înțeles că, de fapt, viața tu ți-o faci frumoasă, nimeni altcineva, niciun soț, dacă ești femeie puternică și știi că poți să faci banii tăi… Noi, care suntem azi în casă, am depășit chestia asta, să ne uităm ce spune lumea”, a spus Anamaria Prodan intr-un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: