Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan s-a răzgândit în cazul procesului de custodie. Ce rugăminte are pentru Reghecampf

Anamaria Prodan s-a răzgândit în cazul procesului de custodie. Ce rugăminte are pentru Reghecampf

GALERIE FOTO (5) Anamaria Prodan s-a răzgândit în cazul procesului de custodie.

Anamaria Prodan s-a răzgândit în cazul procesului de custodie. Impresara a luat o decizie în privința procesului de custodie pentru fiul ei. Vedeta s-a răzgândit și nu mai cere custodia exclusivă pentru Bebetă. Ba mai mult, Anamaria Prodan are o rugăminte pentru Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan s-a răzgândit în cazul procesului de custodie. Ce rugăminte are pentru Reghecampf

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a declanșat un adevărat război. Impresara îi aduce numeroase acuzații soțului său care a decis să-și părăsească căminul conjungal și s-a mutat cu actuala iubită. După ce l-a amenințat pe antrenor că va cere custodia exclusivă pentru fiul lor, Bebeto, Anamaria Prodan s-a răzgândit. Luni, pe 7 februarie când a avut loc prima înfățișare în procesul de divorț, au apărut mai multe declarații din partea impresarei.

Anamaria Prodan a declarat că nu a depus nicio cerere de custodie exclusivă pentru fiul ei, ba mai mult, aceasta îl roagă pe Reghe să vină să-l vadă pe Bebeto. Afacerista a negat vehement declarațiile apărute luni în presă, declarând că nu vrea ca incă sotul ei să fie decăzut din drepturile părintești. Aceasta spune că se roagă de Reghe de 9 luni să vină să își vadă fiul cel mic. „Nu există așa ceva. Eu nu am făcut cerere pentru a-l decădea din drepturile părintești pe Reghecampf pentru că nu-mi doresc așa ceva. Copilul trebuie să-și iubească amândoi părinții! Eu îl rog pe Reghecampf de 9 luni să vină să-și vadă copilul. Nu dorește nici să i-l trimit la Craiova și nici să vină să-l vadă.

Copilul suferă enorm, dar a înțeles, căci este foarte deștept. Știe că tatăl lui a luat-o pe un drum greșit, dar este cel ales de el. Eu nu permit copilului să-l judece pe tatăl lui, căci, și în șanț dacă ajunge, Bebeto are datoria de a-i da un pahar de apă. Reghecampf este genul de om condus de oameni mici, fără valoare. Reflecția lui interioară este exact suma acțiunilor pe care le-a făcut!’, a transmis Anamaria Prodan, pentru Click!.

Anamaria Prodan, cuvinte dure la adresa lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost căsătoriti vreme de 15 ani, iar în toți aceștia ani au crescut patru copii și au reușit să își dubleze averea. Ei bine, se pare că lucrurile nu mai funcționau în relația lor, iar Reghe a decis să divorțeze de Anamaria. Impresara susține că soțul ei nu ar fi reușit să aibă succes în carieră dacă nu era ea. „Reghecampf nu a reușit să se mențină în lumea unde, artificial, l-am crescut ca să poată intra. Lumea mea și a copiilor mei este alta. Lumea mea are demnitate, credință în lucrurile sfinte, și anume familia, respectul, pe care el nu îl are nici față de el, vezi unde se zbate azi…‘, a adăugat impresara.

De asemenea, Anamaria este de părere că anturajul este vinovat pentru schimbarea lui Reghe. „Ideea este că ne pare tare rău pentru el… am fost conștientă de lui, îi știam slăbiciunile și le acopeream, am încercat să-l învăț să tacă, căci dacă vorbea era ușor de păcălit. (…) Îmi pare tare rău, căci încă vreau să cred că este victima tuturor din acest anturaj în care a intrat. Dar cum îți așterni, așa dormi. Nu i-a plăcut să doarmă alături de familia lui în palat…’, a mai spus aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: