Redactia.ro
Home » Știri » Primul termen al divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-a amânat. S-a lăsat cu vorbe grele: “Va fi decăzut din drepturile părintești”

Primul termen al divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-a amânat. S-a lăsat cu vorbe grele: “Va fi decăzut din drepturile părintești”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au avut, luni, 7 februarie, prima înfățișare la divorț, la Judecătoria Buftea, dar au lipsit. Însă nu au lipsit declarațiile acide dintre cei doi soți. Iată la ce vorbe grele s-a ajuns.

Luni, pe 7 februarie 2022, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar fi trebuit să se întrunească la primul termen al divorțului. Cei doi soți ar fi trebuit să se întrunească într-o ședință secretă, așa cum a fost solicitat magistraților divorțul. Spre surprinderea tuturor, niciunul dintre soți nu a ajuns la Buftea. Așa că procesul a fost amânat pentru o dată ulterioară.

Primul termen al divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-a amânat

”Nu voi merge, astăzi, la Buftea, la judecătorie, chiar dacă este primul termen al divorțului, nu are niciun sens să o fac, știu că va fi o amânare”, a explicat Anamaria Prodan, potrivit Fanatik.

La rândul său, nici Laurențiu Reghecampf nu a ajuns la proces. Antrenorul a avut o explicația asemănătoare cu cea a încă soției sale.

”Nu aveam de ce să mergem, astăzi. Adică, eu nu aveam, restul nu mă interesează, nu știu ce face Anamaria. Este vorba doar de divorț, sper să se rezolve cât mai repede. Nu văd niciun motiv ca să se prelungească. Nu am cerut partaj, nu am cerut absolut nimic. Am cerut doar să divorțez de Anamaria, lucru care, cred eu, este simplu. Nu poate nimeni să fie ținut cu forța de cineva… Alte discuții nu sunt acum”, a precizat antrenorul Craiovei, tot pentru Fanatik.

Doar că, a explicat Anamaria Prodan, divorțul lor nu este atât de simplu, mai ales că relația ei cu Laurențiu Reghecampf s-a denaturat serios după apariția, în spațiul public, a relației pe care antrenorul o are cu iubita sa.

“Va fi decăzut din drepturile părintești”

Anamaria Prodan este decisă să obțină custodia exclusivă a lui Laurențiu jr, Bebe cum este el alintat, și din acest motiv, la divorț, va duce un adevărat război cu antrenorul Craiovei.

”Voi încerca să demonstrez că Laurențiu Reghecampf este în cuplă total în destrămarea căsniciei noastre. Laurențiu Reghecampf va fi decăzut din drepturile părintești, voi face tot ce îmi stă în putere să obțin custodia totală, exclusivă, a copilului nostru, o să îl iau pe Bebeto. Bebe nu are ce învăța de la Reghecampf, comportamentul lui în relația cu acea fată de oraș este mai mult decât grăitor”, a mai precizat Anamaria Prodan.

Reacția lui Reghecampf: “Nu cred că poate să îl oblige pe Bebe așa cum face cu mine”

Reacția lui Laurențiu Reghecampf a fost una cât se poate de liniștită, antrenorul Craiovei dorindu-și, explicit, custodia comună a copilului pe care îl are cu Prodanca.

”Eu am cerut să fie custodie comună. Dacă nu se va putea acest lucru, eu o să fie de acord să fie și la Anamaria, nu am nicio problemă. Bebe face deja 14 ani, e deja mare. Dacă ea vrea custodie exclusivă, vom vedea ce se va întâmpla.

Până atunci, nu cred eu că Anamaria este în măsură să spună ce hotărâre va lua curtea judecătorească. Nu cred că voi depinde de acordul ei să îmi văd copilul, va veni copilul singur să se vadă cu tatăl lui. Nu cred că poate să îl oblige pe Bebe așa cum face cu mine, să mă oblige să stau lângă ea”, a declarat, la rândul său, Laurențiu Reghecampf.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini