Redactia.ro
Home » Monden » Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea: de ce a ales-o pe Corina Caciuc în locul Anamariei Prodan. Ce mesaj are pentru fosta soţie (VIDEO)

Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea: de ce a ales-o pe Corina Caciuc în locul Anamariei Prodan. Ce mesaj are pentru fosta soţie (VIDEO)

reghecampf-caciuc

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, a vorbit deschis, în premieră, despre relaţia pe care o are cu Corina Caciuc, femeia pentru care a părăsit-o pe Anamaria Prodan. Bărbatul va deveni din nou tată, alături de noua lui parteneră.

Invitat la podcastul „Acasă la Măruță”, găzduit de vedeta Pro TV Cătălin Măruță, antrenorul a vorbit despre relația pe care o are cu partenera sa.

Reghe şi Corina vor avea un băieţel

Laurenţiu Reghecampf pretinde că acum foarte fericit, arătând că în ultima vreme s-au întâmplat multe lucruri pozitive în viața sa. ”Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună, simt că lucrurile au luat o întorsătură pozitivă. Și mi-aș fi dorit și ca Anamaria să aibă parte de același lucru. Spun sincer acest lucru”, a spus antrenorul de la CSU Craiova.

Reghe a explicat şi de ce a ales-o pe Corina Caciuc în locul Anamariei Prodan. ”E o fată foarte sinceră, i-am spus asta de foarte multe ori, este enervant de sinceră, căpoasă, nu a ținut cont o secundă că sunt Reghecampf, n-a avut niciun fel de problemă să-și ia o plasă și să plece.

Nu mi-a cerut niciodată să divorțez, nici acum nu-mi cere asta, nu am avut discuții pe tema asta. Mi-am dorit foarte mult să nu fie implicați copiii”, a mai spus tehnicianul de 46 de ani.

Reghe şi Prodanca, divorţ cu scandal

Anamaria Prodan a dezvăluit că Bebe, fiul ei şi al lui Reghe, trece printr-o adevărată traumă. ”Trebuie să fie momentul zero, trebuie să se termine această mizerie. Este doar o încercare de a-mi salva demnitatea familiei (n.r. – divorţul). Din acest moment, el (n.r. – Laurențiu Reghecampf) nu mai face parte din această familie”, a mai spus Prodanca.

Impresa și-a continuat tirul auzaţiilor la adresa lui Laurențiu Reghecampf, din cauză că antrenorul ar fi transferat banii din conturile familiei în ale Corinei Caciuc.

Domnișoara de 29 de ani ne terorizează cu mii de mesaje pe noi toți de cea mai joasă speță și beneficiază de banii pe care noi i-am muncit toată viața și pe care, frumușel, fără niciun fel de problemă, tu i-ai transferat din conturile noastre direct în conturile domnișoarei”, a transmis Anamaria Prodan.

Antrenorul, supărat pe palma dată de Prodanca lui Alexa

Laurenţiu Reghecampf a explicat că unul dintre motivele divorţului este şi palma pe care Anamaria Prodan i-a aplicat-o lui Dan Alexa, în 2019.

În primul rând, ce a făcut Ana este foarte urât. Uită-te la tine în primul rând, ce ai făcut tu! Analizează-te pe tine. Ai fost tu cea mai corectă? Ai făcut tu cum trebuie lucrurile în relația cu mine, iar eu am greșit mereu? Eu nu mai văd nimic, pentru mine este egal cu zero. Doar respectul că este mama lui Bebe, în rest nimic!

Clar m-a deranjat foarte tare. Îmi pare rău că nu am luat decizia încă de atunci!„, a spus Reghe în podcastul lui Măruţă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: