Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan lovește, din nou. Ce a spus impresara la adresa lui Reghe

Anamaria Prodan lovește, din nou. Ce a spus impresara la adresa lui Reghe

Anamaria nu se oprește. Sexy impresara își menține ferm părerea că Laurențiu își face reclamă pe spatele ei, în loc să-și facă meseria de antrenor.

Vedeta consideră că singurul motiv pentru care Laurențiu Reghecampf apare la tv este stict legat de relația dintre ei doi și amanta antrenorului.

Vestea că Reghe este următorul invitat al lui Denise Rifai, a scotocit noi controverse. Sportivul a părut că sugerează că prima care ar fi călcat strâmb în povestea lor de dragoste ar fi fost chiar ea. Agentul FIFA a venit cu câteva mărturii dure la adresa fostului partener la scurt timp după difuzarea imaginilor din show.

”Nu mă interesează oamenii de fotbal care ajung la emisiuni mondene. Îi doresc să facă de acum înainte o unime din performanța pe care a făcut-o lângă mine. Acum, se pare că numai când vorbește despre Anamaria Prodan apare și la emisiunile mondene sau în ziare.

Un bărbat împlinit cu amantă și cu copil care «debordează de fericire» nu se duce la emisiuni mondene să vorbească despre fosta soție. Soție care l-a inventat și l-a pus la «masa bogăților». Dimpotrivă, o va venera și respecta toată viața! Dar este o chestie de educație și bărbăție. El a ajuns pe la Măruță, pe la Denise, pe la Cancan, să-și facă publicitate”, a mărturisit Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, șut, bară, gol!

Anamaria Prodan se arată dezamăgită de bărbatul pe care l-a considerat soarele ei atâția ani. Cu alte cuvinte, impresara consideră că soțul ei a dat cu piciorul la toată munca pe care au depus-o, împreună, dar împins de ea, pentru a avea acest succes răsunător.

În timp ce Laurenția a declarat la emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai că el nu și-a dorit niciodată ce și-a dorit Ana.

”Sincer, mă doare inima că dintr-un antrenor top, care nu avea Facebook sau Instagram, care era respectat și își vedea doar de fotbal, azi a ajuns așa. Să vorbească pe ele cu toată lumea, să piardă orice legătură cu trofeele și cu fotbalul mare, să se bucure că face ședințe foto penibile.

Pentru un bărbat adevărat care trebuie să fie dascăl și exemplu pentru generații de fotbaliști… Cât de mult aș încerca să-i găsesc scuze azi lui Reghe este «Așa nu»! Un bărbat adevărat stă departe de așa ceva. Nu se face de râs pentru nimic în lume. Nu ajunge subiectul de distracție al tuturor”, a mai dezvăluit impresara.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: