Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan, mărturisiri despre viața de când este singură „E o perioadă înfloritoare”

Anamaria Prodan, mărturisiri despre viața de când este singură „E o perioadă înfloritoare”

Proaspăt întoarsă din Dubai, Anamaria Prodan a venit acasă plină de energie pozitivă și bunăstare. Trece prin cea mai dificilă perioadă din viața sa, dar toate greutățile pare că nu o afectează când îi are pe cei dragi aproape. După ce a recunoscut public divorțul de Laurențiu Reghecampf, impresara pare că strălucește pe zi ce trece mai tare.

Vestea că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează a fost un șoc pentru toți cei care i-au privit cu admirație. Nimeni nu se aștepta ca una dintre cele mai puternice familii din lumea mondenă să se destrame, mai ales că despărțirea a fost înconjurată de un scandal teribil.

După ce zvonurile despre presupusa relație extraconjugală a antrenorului de fotbal s-au dovedit a fi reale, divorțul nu a mai putut fi amânat. Cu inima frântă, Anamaria a trebuit să accepte trădarea soțului său și să continue fără el pe drumul spre succes. Putem doar să ne imaginăm cât de greu i-a fost, mai ales că ea i-a fost mereu cel mai de seamă sprijin.

Anamaria Prodan și-a revenit după dezamăgirea trăită

Săptămânile au trecut, viața și-a urmat cursul, iar Anamaria Prodan începe din nou să strălucească. S-a concentrat pe copiii și pe afacerile sale, a ales să aibă în jurul său doar oameni frumoși, iar ea este mai fericită ca niciodată. A înțeles că toate lucrurile se întâmplă cu un motiv și că dreptatea va fi înfăptuită în cele din urmă, așa că alege să facă ce știe mai bine: să fie o femeie de succes.

Încă de când a fost părăsită de Laurențiu Reghecampf, cel mai de seamă sprijin al său au fost copiii. Și-a închinat mereu cariera și viața în numele lor, iar acum ei au răsplătit-o cu dragoste și liniște. Nimic nu poate să-i doboare că sunt împreună, iar ea este recunoscătoare pentru viața cu care a fost binecuvântată.

„E o perioadă înfloritoare, mă simt foarte bine, sunt foarte fericită, poate sunt cele mai frumoase momente din ultimii ani. Viața este frumoasă și este scurtă și merită să o trăiești așa cum vine ea. Orice vine sau orice pleacă vine cu un scop sau pleacă cu un scop. Puterea vine din tine, din cum ești făcut și de la Dumnezeu. Atâta timp cât îl ai pe Dumnezeu lângă tine, nu ai cum să nu ai putere.

Dacă începi să te gândești la lucrurile astea, te dărâmi singur și cazi. Dacă ai copiii lângă tine, cum am eu lângă mine, copii care îmi spun „Mami, nu s-a întâmplat nimic, noi suntem mai puternici, noi am rămas împreună. Nu am plecat noi, a plecat altcineva”. Eu și copiii ne ridicăm împreună, de fiecare dată suntem mână în mână”, a spus Anamaria Prodan la „Teo Show”.

Etichete: