Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan, mesaj controversat pe rețelele de socializare. Ce a postat sexy impresara

Anamaria Prodan, mesaj controversat pe rețelele de socializare. Ce a postat sexy impresara

GALERIE FOTO (4) Anamaria Prodan, mesaj controversat pe rețelele de socializare

Anamaria Prodan, mesaj controversat pe rețelele de socializare. Deși pare surprinzător, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns la final de drum. Cei doi divorțează după 15 ani de căsătorie. Sexy impresara continuă să fie puternică și să treacă cu bine peste toată situația. Recent a postat un mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare.

Anamaria Prodan, mesaj controversat pe rețelele de socializare. Ce a postat sexy impresara

Anamaria Prodan, mesaj controversat pe rețelele de socializare. După 15 ani de căsătorie și o reînnoirea a jurămintelor, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au anunțat că divorțează. Vedeta este o persoană puternică și continuă să treacă optimistă peste această situație.

Recent, Anamaria Prodan a postat pe rețelele de socializare un mesaj controversat. Impresara a lămurit situația printr-un mesaj postat pe Instagram. „Uneori, cea mai bună răzbunare este să zâmbești și să mergi mai departe!„, a scris Anamaria Prodan pe contul ei personal de Instagram. Anamaria Prodan a decis să stea departe de scandalul care a fost provocat din cauza divorțului. Aceasta a mărturisit că va pleca definitiv din România la începutul anului viitor, și plănuiește să aibă parte de liniște.

Anamaria Prodan: „Nu îl cunoștea nimeni”

Jurnaliștii din Italia au întrebat-o pe Anamaria Prodan despre scandalul divorțului dintre Mauro Icardi și Wanda Nara. Vedeta a făcut declarații absolut surprinzătoare. ”Uneori, bărbații care ating un anumit nivel nu mai știu cum să își sprijine familia. Ei nu înțeleg, cred că merită mai mult de la viață. Pentru a duce o viață normală alături de familie trebuie să faci uneori și sacrificii.Trebuie să muncești să îți păstrezi imaginea curată, să faci asta pentru copii. Mi-a luat mult să îl introduc pe fostul meu soț în lumea fotbalului. Nu îl cunoștea nimeni”, a spus Anamaria Prodan, potrivit Tuttomercato.

Anamaria Prodan, despre o nouă relație

După ce a anunțat că divorțează de Laurențiu Reghecampf, Anamaria a declarat că s-ar mărita imediat dacă ar găsit bărbatul potrivit. Agentul FIFA își dorește alături de ea un bărbat puternic și bogat. „Cu cel mai bogat, cel mai deștept, cel mai șarmant bărbat din Univers. Nu am văzut pe nimeni în toți acești ani. Bărbatul perfect? În momentul în care intru cu el undeva trebuie să se facă liniște.Toată lumea trebuie să spună că a venit Anamaria Prodan cu soțul sau cu iubitul ei. Dacă într-o sală sunt murmure, zâmbete și coate când intră soțul meu înseamnă că nu este ceea ce trebuie”, a declarat Anamaria Prodan în urmă cu ceva timp.

Fiica lui Ionela Prodan a declarat că este dispusă să îi fie în continuare agent lui Reghe. De asemenea, aceasta a spus că, dacă antrenorul va accepta, va fi foarte implicată, în ciuda problemelor din viața personală. În același timp, fosta prezentatoare tv nu s-a ferit să-l atace pe tatăl copilului ei, pe care l-a acuzat că ”și-a jefuit familia pentru amantă”. ”Laurențiu Reghecampf și-a jefuit familia pentru amantă. Aici mă voi opri, pentru că deja este mult prea urât și, repet, am un copil cu Laurențiu Reghecampf, care aș vrea să fie mândru de tatăl lui.Faptul că Laurențiu nu vorbește despre asta este un lucru ciudat. Faptul că el nu confirmă aceste lucruri înseamnă că, deocamdată, nu este adevărat. Când se vor confirma aceste lucruri, avocații noștri, ai familiei, vor avea de lucru„, a spus Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: