Redactia.ro
Home » Știri » Anamaria Prodan nu se mai ascunde deloc! A făcut public mesajul trimis de Reghe. Ce l-a enervat la culme pe „încă” soțul impresarei

Anamaria Prodan nu se mai ascunde deloc! A făcut public mesajul trimis de Reghe. Ce l-a enervat la culme pe „încă” soțul impresarei

GALERIE FOTO (3)

Sunt în plin proces de divorț, dar se pare că nu va fi deloc o despărțire pe cale amiabilă! Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au început să fie extrem de deschiși privind ruptura lor. În timp ce Reghe face publice poze cu noua iubită, Anamaria Prodan arată tuturor un mesaj trimis în privat de încă soțul ei. Iată ce l-a enervat la culme și ce decizie drastică a luat.

După ce l-a acuzat pe Reghecampf că a fost infidel și că nu vrea să-și mai vadă fiul, impresarul FIFA a publicat o conversație, pe contul oficial de Instagram, care îi are ca protagoniști pe Cristian Hossu și antrenorul Universității Craiova, în care Reghecampf îi cere explicații managerului pentru o știre publicată de Liviu Alexa, redactor la publicația Ziar de Cluj.

Anamaria Prodan nu se mai ascunde deloc! A făcut public mesajul trimis de Reghe

„Oare poate cineva să explice decăderea? Antrenorul Craiovei, Laurenţiu Reghecampf, blochează jucătorii pentru faptul că îşi dorește ca cineva să-i spună ceva rău despre mine . Este vorba despre jurnalistul Liviu Alexa. Unde celebrul Reghe are impresia că eu, soţia, am ajuns la el şi l-am rugat să scoată filmele amantei pe piaţă.

P.S.: Reghe, tati, nu suntem interesaţi de viaţa ta sau a amantei. Aţi vrut amândoi să fiţi vedete, ce să faci? Suporţi realitatea.
Managerul Hossu, pe care îl respect, va aduce la Clinceni acest jucător foarte bun şi tânăr. Eu nu fac cercetări dacă Liviu Alexa dă știri de … ”, a scris Anamaria Prodan pe contul oficial de Instagram.

 

Anamaria Prodan, poreclă pentru Reghecampf

Anamaria Prodan a răbufnit imediat ce ar fi primit interzis de la a rosti numele încă soțului ei. Iată ce poreclă i-a dat impresara antrenorului. A reușit să șocheze pe toată lumea.

Anamaria Prodan a răbufnit după ce a văzut pictorialul făcut de Reghecampf alături de noua iubită. Culmea ironiei este că ședința foto s-a ținut în locul în care în urmă cu câțiva ani chiar impresara era alături de antrenor pentru fotografii de sărbători.

Impresara a lansat recent o serie de ironii la adresa încă soțului ei, dar și a iubitei lui. Deoarece îi e interzis să-i mai pronunțe numele, impresara i-a găsit o poreclă: ”Limbă de aur”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: