Redactia.ro
Home » Știri » Anamaria Prodan, petrecere surpriză pentru Reghe de ziua sa de naștere!

Anamaria Prodan, petrecere surpriză pentru Reghe de ziua sa de naștere!

GALERIE FOTO (5) Anamaria Prodan, surpriză pentru Reghe

Anamaria Prodan, petrecere surpriză pentru Reghe de ziua sa de naștere. Sexy impresara a dat fuga în Dubai pentru a-i pregăti soțului său o zi de neuitat.

Ca în fiecare an ziua lui Laurențiu Reghecampf este un eveniment mare în familie. Mereu soția sa a încercat să-l surprindă. De data aceasta, sexy impresara a mers în Emirate pentru a pregăti o petrecere în unul dintre cele mai luxoase restaurant. Totul pentru a marca împlinirea celor 44 de ani ai antrenorului. De la petrecere nu au lispit cei mai apropiați prieteni. Adrian Mutu împreună cu soția sa Sandra și patronul echipei Astra Giurgiu, Ioan Niculae. Pentru eveniment Anamaria și Laurențiu au ales ținute lejere, ca de altfel toți invitații. Impresara a purtat o cămașă alba, pantaloni aurii la care a asortat o pereche de sandale. Antrenorul a avut un tricou negru, pantaloni în aceeași nuanță și o pereche de încâlțari cu talpă înaltă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

#happybirthaymyhusband ❤️❤️❤️

O postare distribuită de Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) pe

Se zvonește că au divorțat

De ceva vreme s-a tot scris că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar fi divorțat. Știrea a reapărut chiar cu două zile înainte de petrecerea antrenorului. Surse din apropierea cuplului susțin că nimic nu este adevărat, și cei doi formează în continuare un cuplu.

“Nu ați obosit să ne divorțați aproape în fiecare lună. Noi suntem foarte bine și nu avem de gând să ne despărțim. Nu cred că este ceva de comentat”, declarat impresara cu ceva vreme în urmă la un post de televiziune.

Citește și: PSG a umilit-o pe Real Madrid! Juventus a reușit doar un egal

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: