Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan, prima reacție după ce au apărut poze cu ea goală pe Internet. Vedeta este șocată!

Anamaria Prodan, prima reacție după ce au apărut poze cu ea goală pe Internet. Vedeta este șocată!

GALERIE FOTO (7) Anamaria Prodan, surprinsă în ipostaze incendiare (1)

Anamaria Prodan, prima reacție după ce au apărut poze cu ea goală pe Internet. Mai multe imagini incendiare cu vedeta  au devenit virale în mediul online. La scurt timp, impresara a avut o primă reacție șocantă, mărturisind că nu știe cine a publicat pozele, dar a subliniat că oricine ar fi va plăti legal pentru asta.

Anamaria Prodan, prima reacție după ce au apărut poze cu ea goală pe Internet. Vedeta este șocată!

Anamaria Prodan, prima reacție după ce au apărut poze cu ea goală pe Internet. Impresara a avut parte de o surpriză șocantă după ce au apărut în mediul online mai multe imagini deocheate cu ea. Potrivit Spynews.ro, vedeta a declarat că nu știe cine a publicat aceste imagini, subliniind că aceasta va plăti din punct de vedere legal. Anamaria Prodan a spus că nu s-a confruntat cu o asemenea situație, declarându-se șocată. Impresara a povestit că pozele i le-ar fi trimis lui Laurențiu Reghecampf, după ce se întorsese de la sală. De asemenea, Anamaria Prodan a spus că nu îl consideră pe antrenor vinovat pentru acest incident.

”Nici nu știu cum sa încep. În 49 de ani, nimeni nu și-a permis așa ceva! Nu au existat poze cu mine să circule pe site-uri. Aceste poze au fost trimise exclusiv pentru soțul meu, Laurențiu Reghecampf, după ce venisem de la sală. El era singurul care le deținea. Nu am să cred în viața asta că el este cel care le-a trimis, cum încearcă toți sa insinueze. Dumnezeu este mare și niciodată nu a permis să mi se întâmple ceva rău, de aceea cine le-a furat și le-a trimis o să plătească cumplit, legal”, a declarat Anamaria Prodan.

Cine ar fi scăpat, de fapt, imaginile pe Internet

Anamaria Prodan susține că persoana care ar fi publicat imaginile deocheate pe internet îi vrea răul și că va plăti pentru această faptă. Vedeta a spus că deja a făcut toate demersurile legale pentru a afla cine a făcut acest lucru. ”La această oră, toți știm cine le-a furat din telefonul soțului meu și știm o parte din cei ce le-au distribuit. Am vorbit cu avocații mei, am făcut toate demersurile față de cine le-a trimis la diferite adrese de mail și față de cei ce le-au distribuit pe grupuri”, a mai spus Anamaria Prodan.

Impresara a fost dată în judecată de iubita încă soțului său, pentru că a folosit fotografiile cu ea de pe o rețea de socializare, fără să aibă acordul ei. “M-a dat în judecată o domnișoară, că am folosit pozele de pe Facebook ale familiei respective, că domnișoara respectivă nu a vrut să ajungă cunoscută niciodată.

Mi-am permis să iau pozele. Este vorba despre amanta soțului meu. M-a dat în judecată că nu aveam voie să folosesc poze publicate pe Facebook, deci publice. Nu am voie să pronunț numele lui Reghecampf. Domnișoara apare cu mâna la burtică alături de Reghecampf”, a declarat Anamaria Prodan, la Realitatea Plus.

Anamaria Prodan i-a reproșat lui Reghe că o face de râs, dar și câ nu ar fi stăpân pe propriile forțe. ”Un om, un tată, un bărbat care nu merită respectul nimănui. Pentru noi, el a murit de multă vreme. Am mai spus! Am încercat să-l trezim. V-am spus că este compromis definitiv. Acesta este doar începutul degradării lui. Urmăriți traseul si îmi veţi da dreptate”, a mai spus Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: